Loading...

Voorspelling Barcelona - Atlético Madrid

23 april 10:15

Voetbal - LaLiga

Barcelona Barcelona
-
Atlético Madrid Atlético Madrid

Onze wedtip

Atletico Madrid Double Chance

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Barcelona - Atlético Madrid

In La Liga staat er een duel op het programma tussen de -zo goed als gekende- nieuwe kampioen FC Barcelona en de kampioen uit 2021, Atletico Madrid. FC Barcelona staat op dit moment 11 punten voor op eerste achtervolger Real Madrid en niet lijkt hun in de weg te staan van een eerste titel in 4 jaar. De troepen van Xavi boeken uit hun laatste 5 wedstrijden 11 op 15 waarbij het achtereenvolgend won van Athletico Bilbao (0-1), Real Madrid (2-1), en Elche (0-4). Daarna volgde een gelijkspel thuis tegen Girona (0-0 en op verplaatsing bij Getafe (0-0).

Diego Simeone die ondertussen een absolute clublegende is geworden van Atletico Madrid is klaar voor nieuwe uitdagingen en is bezig aan zijn laatste seizoen in Madrid en hij doet dit met 2 titels op zak. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Atletico Madrid 15 op 15 waarbij het won van Girona (0-1), Valencia (3-0), Real Betis (1-0), Rayo Vallecano (1-2) en Almeria (2-1). Atletico Madrid staat op dit moment op de 3e plaats en lijkt met een buffer van 9 punten op eerste achtervolger Real Sociedad opnieuw zeker te zijn van een ticket voor de UEFA Champions League. Indien het meezit kan het stadgenoot Real Madrid nog bijbenen dat slechts 2 punten meer heeft.

De highlights: Barcelona - Atlético Madrid

  • Atletico Madrid 15 op 15
  • Atletico Madrid 13 op 15 op verplaatsing
  • Barcelona kon maar 1 van laatste 3 thuisduels tegen Atletico winnen

Onze voorspelling: Barcelona - Atlético Madrid

Diego Simeone wil er nog wat van maken in zijn laatste seizoen. Het eerste doel wordt om rivaal Real Madrid bij te benen op de tweede plek en als het even kan die andere grote reus FC Barcelona wat zenuwachtig maken. Atletico Madrid zit in bloedvorm met 15 op 15 en met 13 op 15 op verplaatsing. Onze voorspelling FC Barcelona-Atletico Madrid: Atletico Madrid Double Chance.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.