Atletico Madrid Double Chance

Unibet 1.9 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Barcelona - Atlético Madrid

Morgen staat met Barcelona-Atletico Madrid een onvervalste topper op het programma in La Liga. FC Barcelona is regerend landskampioen en staat momenteel op de 4e plaats met 7 punten minder dan Real Madrid en Girona die evenveel punten tellen. FC Barcelona heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. FC Barcelona kon afgelopen week winnen van FC Porto (2-1) in de UEFA Champions League en is zo goed als zeker van de groepswinst. In La Liga boekt het 10 op 15 nadat het won van Athletic Bilbao (1-0), verloor van Real Madrid (1-2), won van Real Sociedad (0-1), won van Alaves (2-1) en gelijkspeelde bij Rayo Vallecano (1-1).

Atletico Madrid mocht ook zegevieren in de UEFA Champions League deze week tegen Feyenoord (1-3) en is zeker van een plaats in de volgende ronde. In La Liga staat het 3e en telt het evenveel punten als FC Barcelona. Het wordt dus een sleutelmatch voor beide ploegen indien ze wensen aan te klampen bij de top van het klassement. Atletico Madrid heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan de twee leiders Real Madrid en Girona. Atletico boekt uit zijn laatste 5 wedstrijden 12 op 15. Het won tegen Celta Vigo (0-3), won tegen Alaves (2-1), verloor van Las Palmas (2-1), won van Villarreal (3-1) en won van Mallorca (2-1).

De highlights: Barcelona - Atlético Madrid

• Atletico 24 op 27
  • Barcelona won maar 2 van vorige 5 thuisduels tegen Atletico
  • Barcelona scoort minste goals thuis van top 5
  • Atletico krijgt minste doelpunten tegen buitenshuis

Onze voorspelling: Barcelona - Atlético Madrid

Atletico is een van de ploegen in vorm in Spanje. Het boekte 24 op 27 uit zijn laatste 9 wedstrijden. Het heeft bovendien vrij goede cijfers als het op verplaatsingen naar Barcelona aankomt met maar 2 nederlagen op 5 matchen. Bovendien krijgt Atletico de minste goals tegen in Spanje op verplaatsing. Onze voorspelling FC Barcelona-Atletico Madrid: Atletico Madrid Double Chance.

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.