Loading...

Voorspelling Barcelona - Bayern München

26 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Barcelona Barcelona
-
Bayern München Bayern München

Onze wedtip

Er vallen minstens 4 doelpunten.

Circus 2.16 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Barcelona - Bayern München

Op de 5e speeldag van de groepsfase van de UEFA Champions League staat er in groep C de absolute topper op het programma tussen FC Barcelona en Bayern München. Voor de troepen van Xavi is het absoluut van moeten want Barcelona staat pas op de 3e plek met 4 punten terwijl we op de 2e plaats Inter Milaan terugvinden met 7 punten en op de 1e plek Bayern München met 12 punten. In principe heeft Barcelona het niet in eigen handen. Inter Milaan ontvangt thuis namelijk het Tsjechisch kneusje van de groep Plzen dat nog geen enkele punt pakte. Indien Inter wint dan is het voorbij want de Italianen hebben een onderling gewonnen duel op zak tegen Barcelona. Voor Bayern München is kwalificatie voor de volgende ronde reeds binnen. Het moet enkel nog een punt in de laatste twee duels weten te pakken indien het zeker wil zijn van groepswinst.

De highlights: Barcelona - Bayern München

  • Bayern won vorige 5 duels tegen FC Barcelona.
  • FC Barcelona incasseerde 19 doelpunten tegen in laatste 5 confrontaties met Bayern.
  • Barcelona pakt amper 1 op 9 in laatste 3 duels.
  • FC Bayern won elke wedstrijd in deze groepsfase.

Onze voorspelling: Barcelona - Bayern München

FC Barcelona heeft geen al te prettige herinneringen aan Bayern München. Nog meer dan Real Madrid lijken de Duitsers een van de weinige clubs in Europa die de Catalanen angst inboezemt. De laatste 5 duels gingen namelijk allemaal verloren tegen Die Rekordmeister én daarbij horen enkele duizelingwekkende cijfers: tijdens die 5 wedstrijden incasseerde Barcelona maar liefst 19 doelpunten tegen en kon er zelf 5 scoren. Een negatief van doelsaldo van 14!
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.