Loading...

Voorspelling Barcelona - Eintracht Frankfurt

14 april 15:00

Voetbal - Europa League

Barcelona Barcelona
-
Eintracht Frankfurt Eintracht Frankfurt

Onze wedtip

Barcelona winnaar

Unibet 1.44 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Barcelona - Eintracht Frankfurt

Voor de terugwedstrijd van de UEFA Europa League mag FC Barcelona zich opmaken om thuis het Duitse Eintracht Frankfurt te ontvangen. In de heenmatch gingen de troepen van Xavi Hernandez 1-1 gelijk gaan spelen op het veld van de nummer 5 uit de Bundesliga van vorig seizoen. In de 1/8e finale wist FC Barcelona het Turkse Galatasaray uit te schakelen nadat het thuis 0-0 gelijk speelde en in Istanbul met 1-2 ging gaan winnen. In de eigen La Liga blijft Barcelona zijn exceptionele vorm vasthouden en haalt inmiddels 28 op 30. Barcelona haalt 9 op 15 in de Europa League uit zijn laatste 5 duels.

Eintracht Frankfurt wist in de 1/8e finale het Spaanse Betis Sevilla uit te schakelen nadat het in Sevilla met 1-2 ging winnen en thuis gelijkspeelde (na verlengingen). Na de reguliere speeltijd was het 0-1, meteen ook de enige ‘nederlaag’ die Frankfurt kende in deze Europa League. In de eigen Bundesliga kent Eintracht Frankfurt een eerder moeizaam seizoen. Het staat pas op een 9e plaats en verloor afgelopen weekend zijn duel thuis van Freiburg 1-2. Frankfurt haalt 6 op 15 uit zijn laatste 5 duels in de Europa League.

De highlights: Barcelona - Eintracht Frankfurt

  • FC Barcelona won vorige 6 thuisduels in La Liga.
  • FC Barcelona verloor nog niet in Europa League.
  • FC Barcelona 28 op 30 in La Liga.
  • Frankfurt verloor nog niet uit in Europa League.
  • Barcelona sinds 2015 geen Europese trofee.

Onze voorspelling: Barcelona - Eintracht Frankfurt

Xavi Hernandez heeft al meermaals gezegd deze Europa League te willen winnen. De wedstrijd in Frankfurt was verre van een ‘walk in the park’, toch zien we de Duitsers niet in staat voor een verrassing te zorgen hier. De machine onder Xavi begint te draaien met nog geen enkel verloren duel in 2022 (op de Copa Del Rey na wat na verlengingen was tegen Athletico Bilbao). 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.