Loading...

Voorspelling Barcelona - Inter Milan

12 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Barcelona Barcelona
-
Inter Milan Inter Milan

Onze wedtip

Minder dan 2.5 goals

Unibet 1.73 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Barcelona - Inter Milan

Op woensdagavond 11 oktober 2022 ontvangt Barcelona in het eigen Camp Nou op speeldag vier van de groepsfase van Champions League het Inter Milan van Simone Inzaghi. Barcelona werd afgelopen jaar tweede in Spanje en plaatste zich daarmee rechtstreeks voor de groepsfase van de Champions League. Daarin begon uitstekend met een overwinning op de eerste speeldag tegen het Tsjechische Viktoria Plzen. Hierna ging het echter wat minder met de Catalanen in de zogenaamde groep des doods. Eerst werd met 2-0 verloren van Bayern München en ook in speelronde drie ging het mis voor Barcelona. In het Guiseppe Meazza werd ondanks het feit dat de ploeg van Xavi 72% balbezit had toch met 1-0 verloren waardoor de ploeg tegen Inter op drie punten bleef steken. Ook in de eigen Spaanse competitie verliep het dit weekend moeizaam voor Barça. De ploeg had in eigen huis de grootste moeite met middenmoter Celta Vigo en won slechts met 1-0. 

Inter Milan is het nieuwe seizoen erg wisselvallig begonnen. De ploeg die vorig jaar nog als tweede eindigde in de Serie A eindigde en de Coppa Italia op zijn naam schreef staat in de Serie A momenteel op een uiterst teleurstellende zevende plek. De ploeg van Simone Inzaghi verloor dit seizoen in de eigen competitie al vier duels, evenveel als vorig seizoen in het hele jaar. In de Champions League loopt het iets beter met de 'Nerazzuri'. De ploeg staat na drie speeldagen met zes punten op de tweede plek in Groep C, op drie punten van koploper Bayern München. De ploeg verloor zijn eerste duel met 0-2 van Bayern, maar maakte dat op speeldag twee weer goed met een 0-2 overwinning op Viktoria Plzen. In wedstrijd nummer drie wist de ploeg tegen de verhoudingen in van Barcelona te winnen. In de eigen competitie ging het door blessures geplaagde Inter Milan door met winnen. Dankzij twee goals van Edin Dzeko won de ploeg op bezoek bij Sassuolo met 1-2. 

De highlights: Barcelona - Inter Milan

  • In 4 van de laatste 5 duels van Barcelona vielen minder dan 2.5 goals.
  • Barcelona was in 7 van de laatste 9 duels de ploeg die als eerste scoorde.
  • Inter Milan was in de laatste 6 duels de ploeg die als eerste scoorde.
  • Barcelona hield in 3 van de laatste 4 duels de nul.
  • Inter Milan verloor vier van zijn laatste 7 uitduels.

Onze voorspelling: Barcelona - Inter Milan

Een prachtig Champions League-affiche tussen twee ploegen die allebei nog niet zeker zijn van overwintering in de Champions League en die het zeer waarschijnlijk gaan uitvechten om plek twee in Groep C, achter Bayern München. Barcelona is het seizoen in de eigen competitie waar het koploper is goed begonnen, maar heeft in de Champions League moeite om aan te haken. Inter Milan doet het in de eigen competitie juist minder, maar wist zich op speeldag drie in de Champions League tegen Barça van een goede uitgangspositie te verschaffen om de knockout fase te halen. Wij denken dat beide ploegen erg aan elkaar gewaagd zijn. Barcelona zal de aanval kiezen terwijl Inter achterover zal leunen. Wij verwachten een gelijkspel met minder dan 2.5 goals.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.