Loading...

Voorspelling Barcelona - Rayo Vallecano

13 augustus 15:00

Voetbal - LaLiga

Barcelona Barcelona
-
Rayo Vallecano Rayo Vallecano

Onze wedtip

Rayo Vallecano AH +1.5

Unibet 2.3 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Barcelona - Rayo Vallecano

Het FC Barcelona van Xavi dat onder zijn hoede alsnog 2e werd vorig seizoen in La Liga maakt zich op om het nieuwe seizoen op gang te trappen. Ondanks opnieuw financiële onrust bij de club wist het wel enkele interessante spelers te strikken als Kessié, Christensen en natuurlijk Lewandowski als kers op de taart. Het wordt echter wel bang afwachten tot enkele uren voor de aftrap of het bestuur in het Spotify Nou Camp alle spelers wel speelgerechtigd krijgt dit wegens de financiële strenge(re) regels in La Liga waarbij uitgaven en salarisen niet groter mogen zijn dan het budget van de club.

Rayo Vallecano wordt alleszins geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. De troepen van Andoni Iraola wisten vorig seizoen namelijk 6 op 6 te boeken tegen FC Barcelona. De nummer 12 van vorig seizoen sloot het voetbaljaar wel in mineur af met drie opeenvolgende nederlagen. Het wordt het 3e seizoen voor coach Iraola. Bij zijn eerste seizoen kon Iraola met Vallecano nog een Europees ticket kapen met een knappe 6e plaats wat opnieuw de ambitie is van de Madrileense club dit seizoen.

De highlights: Barcelona - Rayo Vallecano

  • FC Barcelona opnieuw aan het worstelen met financiën.
  • FC Barcelona 0 op 6 tegen Vallecano vorig seizoen.
  • Nieuwe aanwinsten misschien niet op tijd speelgerechtigd bij Barcelona.

Onze voorspelling: Barcelona - Rayo Vallecano

Beide teams werkten een zeer goede oefencampagne af waarbij Xavi’s troepen onder andere Juventus en Real Madrid over de knie wisten te leggen. Vallecano kon dan weer Manchester United in bedwang houden enkele weken geleden (1-1). Het kan meteen een verraderlijke thuiswedstrijd worden voor Barcelona, ook als de nieuwe spelers aan de aftrap staan.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.