Loading...

Voorspelling Barcelona - Real Madrid

19 maart 16:00

Voetbal - LaLiga

Barcelona Barcelona
-
Real Madrid Real Madrid

Onze wedtip

Real Madrid Draw No Bet

Unibet 2.25 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Barcelona - Real Madrid

El Clàsico staat op het programma in La Liga en voor het eerst sinds lang zal FC Barcelona het duel aanvatter als leider tussen de twee. De troepen van Xavi Hernandez mochten dan wel tegen een vroege Europese uitschakeling aanlopen in de UEFA Europa League in de 1/8e finale tegen Manchester United, nationaal vinkt het elke ambitievakje af. De Blaugrana staan momenteel 9 punten voor op Real Madrid en 13 punten op nummer 3 Atletico Madrid. FC Barcelona wist in zijn laatste 5 wedstrijden 12 op 15 te boeken nadat het won bij Villarreal (0-1), won van Cadiz (2-0), verloor bij Almeria (1-0) en Valencia (1-0) en Athletic Bilbao (0-1) kon verslaan. Real Madrid kon niet profiteren van het eerste verlies van FC Barcelona in 13 speeldagen. Het speelde 2 van zijn laatste 3 wedstrijden gelijk en boekt in totaal 11 op 15. Het won van Elche (4-0), versloeg Osasuna (0-2) om nadien steken te laten vallen thuis tegen Atlético Madrid (1-1) en uit bij Real Betis (0-0). Op de vorige speeldag won het wel weer van Espanyol (3-1). In tegenstelling tot FC Barcelona stoot De Koninklijke wel door in Europa nadat het Liverpool uitschakelde.

De highlights: Barcelona - Real Madrid

  • Real Madrid een van twee ploegen die FC Barcelona kon kloppen
  • Barcelona kon al 5 thuiswedstrijden op rij niet meer winnen van Real Madrid
  • Real Madrid meest scorende ploeg in La Liga

Onze voorspelling: Barcelona - Real Madrid

=11ptNiet veel lijkt aan te wijzen dat Real Madrid een makkelijk klus te wachten staat maar Los Blancos onder Carlo Ancelotti hebben al meermaals laten blijken dat het tot alles in staat is. Het weet dat het moet winnen indien het nog een laatste strohalm wil grijpen om kans te maken op de titel. Een opvallende statistiek is alvast dat FC Barcelona de vorige 5 thuiswedstrijd niet kon winnen tegen Real Madrid. Wij vinden een Draw No Bet-optie op Real Madrid aan de huidige marktprijzen een mooie opportuniteit. Onze voorspelling FC Barcelona-Real Madrid: Real Madrid Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.