Loading...

Voorspelling Barcelona - Real Madrid

5 april 15:00

Voetbal - Copa del Rey

Barcelona Barcelona
-
Real Madrid Real Madrid

Onze wedtip

Barcelona winnaar

Unibet 2.25 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Barcelona - Real Madrid

Het is nog maar enkele weken geleden dat beide teams elkaar troffen maar er staat opnieuw een El Classico op het programma tussen FC Barcelona en Real Madrid, ditmaal voor de terugwedstrijd van de halve finale van de Copa Del Rey. FC Barcelona ging er vorig jaar uit in de 1/16e finale tegen Athletic Bilbao. In de heenwedstrijd van deze editie wisten de troepen van Xavi te winnen op het veld van Real Madrid (0-1). In de kwartfinale was FC Barcelona te sterk voor Real Sociedad (1-0). Barcelona is de fiere leider uit La Liga en wist daar uit zijn laatste 3 wedstrijden het maximum aan punten te behalen tegen Athletic Bilbao (0-1), thuis tegen Real Madrid (2-1) en Elche (0-4).

Met Real Madrid treft het een ploeg die er vorig seizoen eruit ging in de kwartfinale tegen datzelfde Athletic Bilbao dat FC Barcelona een ronde eerder uitschakelde. Real Madrid wist tijdens deze editie in de kwartfinale stadsgenoot Atlético Madrid uit te schakelen na verlengingen (3-1). In La Liga staat Real Madrid op dit moment 2e. In zijn laatste 3 wedstrijden boekte het 7 op 9, dit na een zege tegen Espanyol (3-1), nederlaag tegen FC Barcelona (2-1) en een zege tegen Valladolid (6-0). 

 

De highlights: Barcelona - Real Madrid

  • FC Barcelona 9 op 9 tegen Real Madrid
  • FC Barcelona verloor nog niet in eigen huis in La Liga
  • FC Barcelona slikt slechts 2 in eigen huis in Spaanse competitie

Onze voorspelling: Barcelona - Real Madrid

Xavi en zijn Barcelona mogen dan wel Europees niet meer actief zijn, nationaal tikt het elk vakje af als het op de doelstellingen aan komt. Het is dominant leider in La Liga, verloor nog geen enkele keer op eigen grond en slikte slechts 2(!) doelpunten in zijn 13 gespeelde thuiswedstrijden. Bovendien pakt Barcelona 9 op 9 in zijn laatste 3 duels tegen Real Madrid. Onze voorspelling FC Barcelona-Real Madrid: FC Barcelona wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.