Loading...

Voorspelling Barcelona - Sevilla

3 april 15:00

Voetbal - LaLiga

Barcelona Barcelona
-
Sevilla Sevilla

Onze wedtip

Barcelona winnaar

Unibet 1.45 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Barcelona - Sevilla

In Nou Camp zal komend weekend de meest interessante affiche gespeeld worden in La Liga tussen de nummer 3 FC Barcelona en de nummer 2 FC Sevilla. De Blaugrana lijken zich helemaal herpakt te hebben sinds Xavi het roer overnam. Dit werd nogmaals duidelijk nadat het op de vorige speeldag met 0-4 ging gaan winnen op het veld van leider Real Madrid. Toch heeft Madrid nog steeds 12 punten voorsprong en lijkt de titel een heel moeilijke klus te gaan worden. Barcelona kan wel dit weekend de nieuwe nummer 2 worden indien het FC Sevilla klopt. Het boekte in zijn laatste 5 wedstrijden in het eigen Nou Camp een 12 op 15. De eerste van die reeks is meteen ook de laatste nederlaag die Barca leed dit seizoen, dit tegen Betis (0-1) eind vorig jaar. Daaropvolgend won het telkens van Elche (3-2), Atletico Madrid (4-2), Athletico Bilbao (4-0) en Osasuna (4-0). FC Barcelona is bovendien de beste ploeg uit La Liga in 2022. Het wist namelijk 26 op 30 te halen.

Bij FC Sevilla zal 2022 een bitterzoete smaak hebben. Het werd zowel uit de UEFA Europa League geknikkerd door West Ham United als uit de Copa Del Rey door stadsgenoot Betis. In La Liga leed het nog geen enkel verlies in 2022 maar blijft het wel te veel hangen op een gelijkspel. Het speelde maar liefst 7 keer gelijk tijdens zijn laatste 10 competitiewedstrijden. De laatste 5 uitduels eindigde telkens in een gelijkspel. Dit gebeurde bij Valencia (1-1), Osasuna (0-0), Espanyol (1-1), Alaves (0-0) en bij Rayo Vallecano (1-1).

De highlights: Barcelona - Sevilla

  • FC Sevilla verliest veel punten met 7 draws op 10 wedstrijden.
  • FC Sevilla kon al 19 bezoeken aan Nou Camp niet verzilveren.
  • Barcelona is de beste Spaanse ploeg in 2022.

Onze voorspelling: Barcelona - Sevilla

Het is al reeds 19 bezoeken aan Nou Camp geleden dat FC Sevilla er nog eens de 3 punten kon graaien. Volgens ons is de koning van de gelijke spelen op dit moment niet opgewassen tegen de formatie van Xavi onder wiens hoede Barca 1-1 gelijkspeelde in de heenmatch op FC Sevilla.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.