Loading...

Voorspelling Barcelona - SSC Napoli

17 februari 12:45

Voetbal - Europa League

Barcelona Barcelona
-
SSC Napoli SSC Napoli

Onze wedtip

Napoli Double Chance.

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Barcelona - SSC Napoli

FC Barcelona- SSC Napoli, dat is een affiche die je niet meteen zou verwachten in de knock-out fase van de UEFA Europa League maar dit toont nogmaals aan dat het dit jaar een editie is met uitzonderlijk veel grote ploegen. Naast Barça en Napoli vinden we ook ploegen als Borussia Dortmund, FC Porto en Red Bull Leipzig terug. Barcelona wist zich voor het eerst sinds 2000 niet te plaatsen voor de tweede ronde van de UEFA Champions League en eindigde derde in groep E na Bayern München en Benfica waardoor het nu in de Europa League aan de bak mag. Onder Xavi speelde Barcelona nog maar twee Europese wedstrijden, dit thuis tegen Benfica waarin het 0-0 werd en de sleutelwedstrijd op Bayern München die kansloos met 3-0 verloren ging. In de eigen Spaanse competitie lijkt de Blaugrana wel zijn draai stilaan terug te vinden met een voorlopige 4e plek al liet het afgelopen weekend wel een steekje vallen op het veld van stadsgenoot Espanyol. 


Napoli, dat vorig seizoen 5e werd in de Serie A, mocht het Europees seizoen aanvatten in de groepsfase van de UEFA Europa League. In zijn groep C werd het tweede na Spartak Moskou en het moest daarin toch twee nederlagen toestaan dit tweemaal tegen de Russen die zowel in Napels (2-3) als in Moskou (2-1) de 3 punten konden meegraaien. De troepen van Luciano Spalletti staan momenteel derde in de Serie A op twee punten van leider AC Milan. Gebaseerd op de laatste 5 wedstrijden is het bovendien de beste Italiaanse ploeg van het moment met 13 op 15.

De highlights: Barcelona - SSC Napoli

  • SSC Napoli beste Italiaanse ploeg op dit moment gebaseerd op laatste 5 wedstrijden.
  • FC Barcelona 1 op 6 Europees onder Xavi.
  • Barcelona liet pijnlijk steekje vallen in La Liga afgelopen weekend.

Onze voorspelling: Barcelona - SSC Napoli

Van de laatste 5 confrontaties (waarvan 3 oefenduels) kon FC Barcelona 4 keer winnen en moest het eenmaal een nederlaag toestaan. De twee laatste confrontaties waren in functie van de Champions League in 2020 waarin Barcelona thuis met 3-1 won en in Napels 1-1 gelijk ging spelen. SSC Napoli kent de Europa League en het zal revanche willen nemen voor de vroege uitschakeling vorig seizoen in de 1/16e finale tegen het spaanse Granada. 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.