Loading...

Voorspelling Basaksehir FK - KAA Gent

15 maart 13:00

Voetbal - Europa Conference League

Basaksehir FK Basaksehir FK
-
KAA Gent KAA Gent

Onze wedtip

Isbanbul Basaksehir Draw No Bet

Unibet 1.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Basaksehir FK - KAA Gent

In de 1/8e finale van de UEFA Conference League staat de terugwedstrijd tussen Istanbul Basaksehir en KAA Gent op het programma. In de heenwedstrijd in Gent eindigde de wedstrijd op een gelijkspel (1-1) waarbij zowel Basaksehir als KAA Gent elk een deel van de wedstrijd voor zich namen als betere ploeg, maar waar vooral Gent het naliet om zijn kansen af te werken. Istanbul Basaksehir werd groepswinnaar in de UEFA Conference League en haalde 13 op 18. Inclusief de heenwedstrijd in Gent halen de Turkse troepen van Emre Belozoglu  in hun laatste 5 Europese wedstrijden 8 op 15. Het speelde daarbij gelijk op FK Riga (0-0), won thuis van datzelfde FK Riga (3-0), verloor bij Fiorentina (2-1), won van Hearts (3-1) en speelde zoals eerder vermeld gelijk bij Gent. In de eigen Turkse competitie staat Basaksehir op de 6e plaats waarbij het 6 punten achterstaat op de eerste Europese plek in het klassement, de nummer 3, waar Besiktas staat op dit moment.

Bij dat KAA Gent merken we dat de troepen van Hein Vanhaezebrouck aan hun jaarlijkse piek begonnen zijn richting het slot van het seizoen. Het schakelde in de 1/16e finale het stugge FK Qarabag uit na een nederlaag uit (1-0) en een overwinning thuis met een gewonnen strafschoppenreeks (1-0). Kwalificatie voor de kwartfinale van de UEFA Conference League zou een mooie verwezenlijking zijn in een toch eerder matig seizoen. Het eindigde 2e in zijn groep en pakte in totaal 8 op 18 wat voldoende was om Molde en Shamrock Rovers achter zich te laten. In totaal haalt Gent uit zijn laatste 5 Europese wedstrijden 8 op 15. In zijn laatste 2 groepswedstrijden pakte het 4 op 6 na een gelijkspel bij Shamrock Rovers (1-1) en een overwinning thuis tegen Molde (4-0).  In de eigen competitie strijd het volop mee om zich te plaatsen voor de top 4 welke recht geeft op kwalificatie voor de Champions Play Offs in België. Het staat op dit moment op 1 punt van de nummer 4 Club Brugge en won afgelopen weekend overtuigend bij Zulte Waregem (2-6).

De highlights: Basaksehir FK - KAA Gent

  • KAA Gent pakt slechts 2 op 12 uit in de UEFA Conference League
  • Basaksehir 12 op 12 thuis in de UEFA Conference League
  • Basaksehir won 8 van 12 thuismatchen in Turkse Süper Lig

Onze voorspelling: Basaksehir FK - KAA Gent

KAA Gent is bezig aan een betere periode maar het wordt verre van een evidente klus om zich naar de volgende ronde te loodsen in de UEFA Conference League. De Turken uit Istanbul pakten het maximum aan de punten thuis in de UEFA Conference League en wisten onder meer Fiorentina over de knie te leggen (3-0). Dat staat in schril contrast met de uitvorm die Gent vertoont op het Europese toneel waarbij het geen enkele keer won en slechts 2 op 12 boekte. Onze voorspelling Istanbul Basaksehir-KAA Gent: Istanbul Basaksehir Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.