Loading...

Voorspelling Bayer Leverkusen - Club Brugge

1 november 13:45

Voetbal - Champions League

Bayer Leverkusen Bayer Leverkusen
-
Club Brugge Club Brugge

Onze wedtip

Club Brugge Double Chance.

Unibet 2.46 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Bayer Leverkusen - Club Brugge

Op de laatste speeldag van de groepsfase in de UEFA Champions League mag Bayer Leverkusen in het eigen BayArena de revelatie van het kampioenenbal Club Brugge ontvangen. Bayer Leverkusen staat laatste in de groep met 4 punten op 1 punt van nummer 3 Atletico Madrid. Het kan dus alsnog een ticket voor de UEFA Europa League veroveren indien het een beter resultaat haalt dan de Spanjaarden want het kon het onderling duel winnen tegen Atlético. Sinds 5 oktober speelt Bayer Leverkusen onder nieuwe trainer Xabi Alonso. Op speeldag 1 verloor Bayer Leverkusen -toen nog onder leiding van Gerardo Seoane- bij Club Brugge (1-0). Daarna volgde een zege thuis tegen Atlético Madrid (2-0), gevolgd door twee nieuwe nederlagen tegen FC Porto (2-0 en 0-3). Op de vorige speeldag ging het gelijk gaan spelen bij Atletico Madrid 2-2). Het Club Brugge van Carl Hoefkens is reeds zeker van de volgende ronde met 10 op 15 maar heeft nog de groepswinst te verdedigen want FC Porto staat met 9 punten op de tweede plaats. Het begon deze groep met een 9 op 9 na zeges tegen Leverkusen (1-0), FC Porto (0-4) en Atlético Madrid (2-0). Nadien volgde een gelijkspel bij Atlético Madrid (0-0) en een thuisnederlaag tegen FC Porto (0-4).

De highlights: Bayer Leverkusen - Club Brugge

  • Leverkusen won geen enkel van 3 duels tegen Club Brugge.
  • Club Brugge 4 op 6 in uitduels Champions League.
  • Leverkusen ook onder Alonso amper 3 op 15.

Onze voorspelling: Bayer Leverkusen - Club Brugge

De coachwissel in Leverkusen lijkt nog geen vruchten te gaan afwerpen. Onder Xabi Alonso werd maar 1 van de 6 wedstrijden gewonnen, dit in de Bundesliga tegen promovendus Schalke 04 (4-0). Leverkusen speelde 3 keer tegen Club Brugge en kon daarvan geen enkel duel winnen. Wij verwachten dat Club Brugge op zijn minst een punt zal pakken in dit duel.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.