Loading...

Voorspelling Bayer Leverkusen - Union Sint-Gillis

13 april 15:00

Voetbal - Europa League

Bayer Leverkusen Bayer Leverkusen
-
Union Sint-Gillis Union Sint-Gillis

Onze wedtip

Bayer Leverkusen winnaar

Circus 1.62 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Bayer Leverkusen - Union Sint-Gillis

Afvaller uit de UEFA Champions League Bayer Leverkusen mag het opnemen tegen de Belgische sensatie Union Saint-Gilloise. Bayer Leverkusen speelt onder het bewind van Xabi Alonso sinds 5 oktober wat de ploeg geen windeieren heeft gelegd. Het klom na een zeer moeilijke seizoensstart op naar de 6e plaats in het klassement en pakte 15 op 15 in zijn laatste 5 competitiewedstrijden. Het klopte in zijn laatste 3 wedstrijden in de Bundesliga Bayern München (2-1), Schalke 04 (0-3) en Eintracht Frankfurt (3-1). In de 1/8e finale was het te sterk voor het Hongaarse Ferencvaros nadat het thuis en uit telkens met 2-0 won. In de 1/16e finale moest het dan weer aan de bak tegen AS Monaco. Nadat het in eigen huis verloor 2-3 wist het bij Monaco met dezelfde score te winnen. De strafschoppenreeks die daarop volgde pleitte in hun voordeel.

Met Union Saint-Gilloise treft het de huidige nummer 2 uit de Belgische Jupiler Pro League. Het zit daar in volle titelrace op amper 2 punten achterstand van leider KRC Genk. De troepen van debuutcoach Karel Geraerts haalden uit hun laatste 3 competitiewedstrijden 7 op 9 waarbij het won van KV Mechelen (2-1), won van Sint Truiden (2-1) en gelijkspeelde bij KAA Gent (1-1). In de 1/8e finale van de UEFA Europa League was het te sterk voor de reeksgenoot van Bayer Leverkusen, Union Berlin. In Berlijn ging het gaan gelijkspelen (3-3) terwijl het in België makkelijk won (3-0).

De highlights: Bayer Leverkusen - Union Sint-Gillis

  • Leverkusen 15 op 15 in Bundesliga
  • Leverkusen 24 op 24 in laatste 8 wedstrijden
  • Leverkusen 12 op 12 in laatste 4 thuiswedstrijden
  • Leverkusen slechts 2 doelpunten tegen in laatste 5 wedstrijden

Onze voorspelling: Bayer Leverkusen - Union Sint-Gillis

Met Union Saint-Gilloise komt er een niet te onderschatten tegenstander over de vloer in Leverkusen. Toch mogen de Duitsers gerust de favorietenrol aannemen gezien de fantastische piek dat het heeft richting het eind van het seizoen. Het pakte 15 op 15 in de Bundesliga en met de Europese wedstrijden erbij wordt dat 24 op 24. Onze voorspelling Bayer Leverkusen-Union Saint-Gilloise: Bayer Leverkusen wint;
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.