Loading...

Voorspelling Bayern München - Borussia Dortmund

23 april 12:30

Voetbal - Bundesliga

Bayern München Bayern München
-
Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Onze wedtip

Bayern München winnaar

Unibet 1.36 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Bayern München - Borussia Dortmund

Speeldag 30 staat op het programma in de Bundesliga en in de Allianz Arena vindt ‘Der Klassiker’ plaats tussen Bayern München en Borussia Dortmund aanstaande zaterdag. Bayern staat op de eerste plek met 72 punten terwijl Dortmund tweede staat met 63 punten. Indien Bayern München wint dan mag het de bierflessen ontkurken en de 10e titel op rij vieren. Een gelijkspel zou ook een bijna zekerheid van de titel opleveren aangezien het een doelsaldo heeft die amper ingehaald kan worden. Een pleister op de wonde na de pijnlijke uitschakeling in de UEFA Champions League tegen Villarreal? In de Bundesliga boekt Bayern München 13 op 15. Het speelde daarin 1-1 gelijk op het veld van Hoffenheim en won achtereenvolgens tegen Union Berlin (4-0), Freiburg (1-4), Augsburg (1-0) en Arminia Bielefeld (0-3).

Borussia Dortmund kende ook een teleurstellend parcours in Europa dit seizoen en kende zijn eindstation in de UEFA Europa League in de 1/16e finale en botste daarin tegen het Schotse Rangers. Uit zijn laatste 5 competitiewedstrijden boekt Borussia Dortmund 10 op 15. Daarbij won het op het veld van Mainz (0-1), speelde het gelijk op Köln (1-1), verloor het thuis van RB Leipzig (1-4) en won het achtereenvolgens tegen Stuttgart (0-2) en Wolfsburg (6-0). 

 

De highlights: Bayern München - Borussia Dortmund

  • Bayern won 7 keer na elkaar van Dortmund.
  • Bayern won vorige 5 duels thuis tegen Dortmund.
  • Bayern viert de titel bij winst.
  • Bayern 8 duels na elkaar ongeslagen.
  • Heenwedstrijd werd 2-3 voor Bayern.

Onze voorspelling: Bayern München - Borussia Dortmund

Borussia Dortmund kan geen al te beste statistieken voorleggen als het op ‘Der Klassiker’ aankomt. De vorige 7 ontmoetingen wist Bayern telkens te winnen. De laatste keer dat Borussia Dortmund in functie van de Bundesliga won in de Allianz Arena is al van 2014 geleden. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.