Loading...

Voorspelling Bayern München - Borussia Dortmund

1 april 12:30

Voetbal - Bundesliga

Bayern München Bayern München
-
Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Onze wedtip

Bayern München winnaar

Circus 1.48 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Bayern München - Borussia Dortmund

In Duitsland zijn alle ogen gericht op de topper tussen Bayern München en Borussia Dortmund. De topper zal deze editie meerder spannende invalshoeken hebben. Er is niet alleen de leidersplaats die op het spel staat, het wordt meteen ook het debuut van nieuwe trainer Thomas Tuchel die het mag opnemen tegen zijn ex-club. Bayern München staat momenteel 2e op 1 punt van Borussia Dortmund. Het boekt uit zijn laatste 5 wedstrijden 9 op 15. Het verloor bij Borussia Mönchengladbach (3-2), won van Union Berlin (3-0), Stuttgart (1-2) en Augsburg (5-3) om daarna opnieuw te verliezen bij Bayer Leverkusen (2-1). Die laatste nederlaag betekende meteen ook het einde van Julian Nagelsmann als trainer bij Bayern.


Met Borussia Dortmund komt dus de leider op bezoek in de Allianz Arena. De troepen van Edin Terzic speelde in de heenwedstrijd gelijk tegen Bayern München (2-2). De vice-kampioen haalt uit zijn laatste 5 wedstrijden 13 op 15. Het won daarbij tegen Hertha Berlijn (4-1), Hoffenheim (0-1), RB Leipzig (2-1), speelde gelijk bij Schalke 04 (2-2) en won van FC Köln (6-1). Het is inmiddels 10 wedstrijden op rij ongeslagen en is met 28 op 30 de beste ploeg in Duitsland van de laatste 10 speeldagen.

De highlights: Bayern München - Borussia Dortmund

  • Dortmund 0 op 24 op bezoek bij Bayern
  • FC Bayern München verloor nog geen enkele thuismatch
  • Bayern 9 op 9 thuis

Onze voorspelling: Bayern München - Borussia Dortmund

We kunnen natuurlijk niets anders dan de loftrompet afsteken voor het werk van Terzic bij de Borussen. Toch neigt ons gevoel sterk naar een overwinning van Bayern. Het is een beredeneerde gok van het Bayern-bestuur om Thomas Tuchel aan te stellen en hem meteen voor de leeuwen te gooien voor deze cruciale wedstrijd. Wij geloven echter dat de voormalige UEFA Champions League winnaar wel eens een goede zet zou kunnen zijn en dat hij kan aantonen dat FC Chelsea hem veel te vroeg op straat zette. FC Bayern München verloor nog geen enkele wedstrijd op eigen grond dit seizoen en won zijn laatste 3 thuiswedstrijden. Bovendien pakte het 24 op 24 in zijn laatste 6 wedstrijden thuis tegen Borussia Dortmund. Onze voorspelling Bayern München-Borussia Dortmund: Bayern München wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.