Loading...

Voorspelling Bayern München - Eintracht Frankfurt

28 januari 12:30

Voetbal - Bundesliga

Bayern München Bayern München
-
Eintracht Frankfurt Eintracht Frankfurt

Onze wedtip

Bayern München winnaar

Unibet 1.33 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Bayern München - Eintracht Frankfurt

Op speeldag 18 in de Bundesliga mag de Allianz Arena zich opmaken voor een duel tussen landskampioen Bayern München en winnaar van de UEFA Europa League, Eintracht Frankfurt. De troepen van Julian Nagelsmann staan op dit moment opnieuw aan de leiding en hebben hierbij 4 punten voorsprong op eerste achtervolger RB Leipzig. Bayern München heeft ook dit seizoen niets minder dan de (12e opeenvolgende) titel op rij als ambitie. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekte het 11 op 15. Het klopte achtereenvolgens Hertha Berlijn (2-3), Werder Bremen (6-1) en Schalke 04 (0-2). De laatste twee partijen speelde het gelijk, dit bij RB Leipzig (1-1) en thuis tegen FC Köln (1-1).

Het treft met Eintracht Frankfurt een ploeg die het uitstekend doet dit seizoen. De troepen van Oliver Grasner begonnen nochtans moeizaam aan het seizoen met een 1 op 9. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekt Frankfurt 10 op 15. Het verloor eind oktober nog thuis van Borussia Dortmund (1-2) gevolgd door twee zeges tegen Augsburg (1-2) en (Hoffenheim (4-2). Hierop volgde een gelijkspel bij Mainz (1-1) en opnieuw een zege thuis tegen Schalke 04 (3-0). 

 

De highlights: Bayern München - Eintracht Frankfurt

  • Bayern München verloor nog niet op eigen grond
  • Bayern München al 10 wedstrijden op rij ongeslagen
  • Bayern München won twee vorige duels tegen Eintracht Frankfurt

Onze voorspelling: Bayern München - Eintracht Frankfurt

Dit moet opnieuw het jaar worden van Bayern München. Naast een 12e titel op rij is het zich ook al aan het klaarstomen voor de clash met Paris Saint-Germain begin februari in functie van de UEFA Champions League. Het verloor alvast nog niet op eigen grond dit seizoen en is al 10 wedstrijden op rij ongeslagen. De vorige 2 duels won het telkens van Frankfurt waarvan de vorige met maar liefst 1-6 wat nog dit seizoen gebeurde.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.