Loading...

Voorspelling Bayern München - Inter Milan

1 november 16:00

Voetbal - Champions League

Bayern München Bayern München
-
Inter Milan Inter Milan

Onze wedtip

Inter Double Chance.

Unibet 2.75 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Bayern München - Inter Milan

Zoals het de traditie van de laatste jaren wil, doet FC Bayern München het uitstekend in de groepsfase van de UEFA Champions League. Ook op deze editie pakt het tot nu toe het maximum van de punten na 5 speeldagen. Het begon bij een winst bij Inter Milaan (0-2), een overwinning thuis tegen Barcelona (2-0), gevolgd door een nieuwe thuiswinst tegen Plzen (5-0), een uitzege bij datzelfde Plzen (2-4) en een knappe 0-3 uitzege bij FC Barcelona. De troepen van Julian Nagelsmann zijn zich bovendien ook in de eigen Bundesliga serieus aan het herpakken en staan inmiddels nog maar 1 punt achter op verrassende leider Union Berlin. Inmiddels dateert de laatste nederlaag van FC Bayern München al van 17 september toen het uit verloor bij Augsburg (1-0). Inter Milaan doet het ook goed in deze groepsfase en is reeds verzekerd van de tweede ronde. Het heeft 10 punten en dat zijn er 6 punten meer dan FC Barcelona. Op speeldag 1 verloor het zoals eerder vermeld van Bayern (0-2), daarna volgde een 6 op 6 na zeges bij Plzen (0-2) en thuis tegen FC Barcelona (1-0). Daarna volgde een gelijkspel in Barcelona (3-3) en een thuisoverwinning tegen Plzen (4-0). In de eigen serie A pakken de troepen van Inzaghi 12 op 12 wat broodnodig was na een woelige start. Het staat op dit moment 5e in Italië op 8 punten van leider Napoli. De beslissing in deze groep is dus reeds gevallen maar beide teams zullen uiteraard zeer gebrand zijn om de zege te pakken.

De highlights: Bayern München - Inter Milan

  • Inter won 2 van vorige 3 uitwedstrijden bij FC Bayern München.
  • Inter pakt 12 op 12 in eigen land.
  • Inter pakt 10 op 12 uit laatste 4 uitwedstrijden.

Onze voorspelling: Bayern München - Inter Milan

Voor deze wedstrijd kan het nog link worden voor FC Bayern München. De laatste 3 wedstrijden dat het thuis Inter bekampte moest het tweemal de duimen leggen. Bovendien zien we dat de troepen van Inzaghi stilaan op toerental aan het geraken zijn wat in eigen land resulteerde in een 12 op 12. Inter won 3 van zijn 4 vorige uitwedstrijden en speelde er een van gelijk, bij FC Barcelona.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.