Loading...

Voorspelling Bayern München - Manchester City

19 april 15:00

Voetbal - Champions League

Bayern München Bayern München
-
Manchester City Manchester City

Onze wedtip

Manchester City Draw No Bet

Unibet 1.73 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Bayern München - Manchester City

Ai ai ai. Bayern München, dat normaal bekend staat voor zijn slimme trainerswissels, lijkt geen vruchten te plukken van het aanstellen van Tuchel als nieuwe redder. Het gaat moeten gaan spoken in de Allianz Arena wil het een 3-0 nederlaag uit de heenmatch tegen Manchester City ophalen. De halve finale lijkt wel heel ver weg… In de 1/8e finale -toen nog onder Nagelsmann- kon het nochtans PSG uitschakelen nadat het tweemaal won (0-1 & 2-0). in de groepsfase werd het ook autoritair leider met het maximum aan punten (18 op 18). Misschien de volgende keer minder vlug handelen betreffende trainers ontslaan? In de competitie kon Tuchel zijn troepen ook niet weerhouden van teleurstellend gelijkspel in eigen huis tegen Hoffenheim (1-1) waardoor het niet kon profiteren van het puntenverlies van concurrent Borussia Dortmund dat nog altijd maar 2 punten achterstaat.

Pep Guardiola lijkt dan weer zijn troepen op het juiste moment te laten pieken. The Citizens boeken 15 op 15 in de Premier League en hebben met een match minder gespeeld en 4 punten achterstand op Arsenal nog steeds zicht op de titel. In de UEFA Champions League toont het zich ook oppermachtig en blaast het Duitse teams omver, getuige de 3-0 zege tegen Bayern maar ook de 7-0 pandoering tegen Leipzig. In Leipzig speelde het nog gelijk (1-1). In de groepsfase eindigde het eerste in groep G en liet het Borussia Dortmund achter zich. Afgelopen weekend toonde het zich in de Engelse competitie te sterk voor Leicester CIty (3-1).

De highlights: Bayern München - Manchester City

  • Bayern 3 op 9 onder Tuchel
  • Manchester City 18 op 18
  • Manchester City verloor geen enkele wedstrijd Europees

Onze voorspelling: Bayern München - Manchester City

Meer dan ooit is Manchester City de favoriet om dit seizoen eindelijk die trofee met de grote oren in de lucht te steken. Pep Guardiola’s troepen hoeven alvast niet te veel te vrezen tegen een ploeg die slechts 3 op 9 pakte sinds de nieuwe trainerswissel. Manchester City verloor nog geen enkele wedstrijd dit seizoen Europees en we zien dit opnieuw niet gebeuren. Onze voorspelling Bayern München-Manchester City: Manchester City Draw No Bet.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.