Loading...

Voorspelling Bayern München - PSG

8 maart 15:00

Voetbal - Champions League

Bayern München Bayern München
-
PSG PSG

Onze wedtip

Bayern München winnaar

Unibet 1.83 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Bayern München - PSG

Bayern München mag voor de terugronde in de UEFA Champions League Paris Saint-Germain ontvangen in de eigen Allianz Arena. Die Rekordmeister verdedigt een 1-0 voorsprong die het in Parijs bij elkaar kon voetballen na een treffer in de tweede helft van Kingsley Coman. De troepen van Julian Nagelsmann slaagden erin om de groepsfase met 18 op 18 te winnen. Het won elk duel tegen Inter Milaan (0-2 & 2-0), FC Barcelona (2-0 & 0-3) en Viktoria Plzen (5-0 & 2-4). In de eigen Bundesliga zit het verwikkeld in een titelstrijd met Borussia Dortmund waarbij het evenveel punten telt. Nationaal pakt Bayern 12 op 15 waarbij het zijn meest recente wedstrijd won op het veld van Stuttgart (1-2).

Met Paris Saint-Germain treft het natuurlijk een ploeg die al jaren jaagt naar eindwinst op het kampioenenbal. Dit jaar werd alle hoop gevestigd op de Franse succescoach Christophe Galtier. PSG verloor geen enkele wedstrijd in de groepsfase, maar moest het wel doen met een 2e plaats. Benfica eindigde met evenveel punten en een gelijk doelsaldo maar kon op verplaatsing meer doelpunten scoren. Zowel in Lissabon als in Parijs werd het (1-1). Tegen Juventus won het tweemaal (2-1 & 1-2) en ook tegen Maccabi Haifa won het telkens (1-3 & 7-2). In de Ligue 1 lijkt het opweg naar een 8e landstitel op 10 jaar tijd. Het telt 8 punten meer dan Marseille en boekte 12 op 15 in zijn laatste 5 competitiewedstrijden. Afgelopen weekend zette het thuis Nantes opzij (4-2).

De highlights: Bayern München - PSG

  • Bayern München won 4 van laatste 5 confrontaties met PSG
  • Bayern München maximum aantal punten in UEFA Champions League
  • Van laatste 10 deelnames bereikte Bayern München 9 keer minstens de kwartfinale

Onze voorspelling: Bayern München - PSG

De ene wilt het zijn de andere is het gewoon, een Europese grootmacht. Waar PSG al 10 jaar naar snakt is Bayern München tweemaal gelukt het laatste decennium. Bayern wist zich bovendien 9 keer te kwalificeren voor de kwartfinale tijdens zijn laatste 10 deelnames aan het kampioenenbal. Met de huidige vorm en de meest 5 recente resultaten in de onderlinge duels tegen PSG, hebben we er vertrouwen in dat Bayern zijn favorietenrol ook hier zal waarmaken. Onze voorspelling FC Bayern München-Paris Saint-Germain: FC Bayern München wint.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.