Loading...

Voorspelling Bayern München - Villarreal

12 april 15:00

Voetbal - Champions League

Bayern München Bayern München
-
Villarreal Villarreal

Onze wedtip

Bayern München winnaar

Unibet 1.22 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Bayern München - Villarreal

Voor de terugwedstrijd van de kwartfinale van de UEFA Champions League mag FC Bayern München zich opmaken om het op te nemen tegen CF Villarreal in de eigen Allianz Arena. Het wordt geen evidente klus voor ‘die Rekordmeister’ die de heenmatch in Villarreal verloren met 1-0 na een vroeg doelpunt van aanvaller Danjuma Arnaut. Bayern München kan wel beroep doen op zijn stevige thuisstatistieken voor aanvang van deze wedstrijd. Het won elke wedstrijd thuis in deze UEFA Champions League. Dat was het geval in de groepsfase tegen Dynamo Kiev (5-0), tegen Benfica (5-2), FC Barcelona (3-0) en in de 1/8e finale tegen RB Salzburg (7-1).

Villarreal is er na 8 jaren weer bij op het kampioenenbal en zijn het niet ongewoon om zo ver in het toernooi te geraken. In 2009 haalde het de kwartfinale en in 2006 werd dat de halve finale. In de groepsfase plaatste het zich na een 10 op 18. Het won in die groepsfase twee van zijn drie uitwedstrijden, dit op het veld van Young Boys (1-4) en Atalanta (2-3). Op het veld van Manchester United ging het de boot in met een 2-1 nederlaag. In de 1/8e finale wist het Juventus uit te schakelen nadat het 1-1 werd in Villarreal en er met 0-3 ging gaan winnen in Turijn. 

De highlights: Bayern München - Villarreal

  • Bayern München 12 op 12 thuis.
  • Bayern München scoort 20 doelpunten op 4 thuiswedstrijden.
  • Bayern München 22 op 27 in Champions League.
  • Bayern verloor 1 wedstrijd thuis in 2022.
  • Villarreal laat het afweten in eigen La Liga.

Onze voorspelling: Bayern München - Villarreal

Beide teams treffen elkaar voor de 4e keer. De vorige verplaatsing van Villarreal naar Bayern München eindigde in een 3-1 nederlaag. FC Bayern München zal zijn goede thuisreputatie alle eer proberen aan te doen om de stugge Spanjaarden opzij te zetten.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.