Loading...

Voorspelling België - Canada

23 november 14:00

Voetbal - WK

België België
-
Canada Canada

Onze wedtip

België winnaar

Circus 1.34 Bonus €250
Wedden

De wedtip: België - Canada

Aanstaande woensdag komt de nummer 3 van het vorige WK in actie, België. De troepen van Roberto Martinez nemen het op tegen een land die hier en daar als zogenaamde ‘Dark Horse’ wordt getipt: Canada. België wist zich eenvoudig te plaatsen voor dit WK door groepswinnaar te worden tijdens de kwalificatiecampagne. Het haalde 20 op 24 en verloor geen enkele wedstrijd. Enkel uit bij Tsjechië en bij Wales moest het puntenverlies toestaan toen het tweemaal 1-1 werd. België haalt 9 op 15 uit zijn laatste 5 wedstrijden waarvan de eerste 4 in functie van de UEFA Nations League waren. Daarbij speelde het -opnieuw- 1-1 gelijk op het veld van Wales, won het bij Polen (0-1) en versloeg het thuis Wales (2-1). Bij Nederland werd dan weer verloren met 1-0. Vlak voor het WK verloor België een vriendschappelijke wedstrijd tegen Egypte (1-2). Die wedstrijd werd in Koeweit afgehandeld.

Een van de redenen waarom Canada als Dark Horse wordt getipt is omdat het zijn CONCACAF kwalificatiegroep won met landen als Mexico en de USA. De troepen van de Engelse bondscoach John Herdman beschikken trouwens met Alphonso Davies en Jonathan David over enkele Europese topspelers. Canada haalde uit zijn laatste 5 wedstrijden 7 op 15. De eerste van die 5 was een wedstrijd in functie van de CONCACAF Nations League waarbij het verloor in Honduras (2-1). Hierna volgde 4 vriendschappelijke wedstrijden waarbij het won van Qatar (2-0), verloor van Uruguay (0-2), gelijkspeelde bij Bahrein (2-2) en won van Japan (1-2).

De highlights: België - Canada

  • Canada won nog nooit een wedstrijd op WK.
  • Canada’s 2e deelname aan een WK.
  • België 3e op vorige WK.

Onze voorspelling: België - Canada

In eigen land krijgt België enorm veel kritiek van de eigen pers en zijn de verwachtingen zeer laag. Toch slaagde dit land erin om op het vorige WK op de 3e plaats te eindigen en is de selectie min of meer hetzelfde. Voorin missen ze wel nog topspits Romelu Lukaku, maar met Michy Batshuayi staat er toch een waardig alternatief. Wij verwachten dat de Rode Duivels toch hun eerste wedstrijd zullen winnen.

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om de België - Canada voorspelling te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Circus
1.34
België wint: €250 X 1.34 = 335€
Bonus €250
N
Circus
5.1
Gelijk €250 X 5.1 = 1275€
Bonus €250
2
Circus
10
Canada wint: €250 X 10 = 2500€
Bonus €250
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.