Loading...

Voorspelling België - Nederland

3 juni 14:45

Voetbal - Nations League

België België
-
Nederland Nederland

Onze wedtip

Nederland verliest niet.

Unibet 1.61 Bonus €50
Wedden

De wedtip: België - Nederland

De UEFA Nations League heeft in group A4 een zeer mooi duel op het programma staan. België en Nederland nemen het tegen elkaar op in het Koning Boudewijnstadion voor de ‘Derby der Lage Landen’. In de vorige editie van de UEFA Nations League haalde België de halve finale waarin het het moest afleggen tegen de latere winnaar Frankrijk (2-3). In de kleine finale ging het tevens onderuit tegen Italië (2-1). Uit  zijn laatste 5 interlands haalt België 8 op 15. Na de verloren kleine finale won het tegen Estland (3-1) een kwalificatiematch voor het WK en speelde het zijn laatste kwalificatiewedstrijd 1-1 gelijk op Wales. Nadien volgde een gelijkspel in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Ierland (1-1) en een overwinning tegen Burkina Faso (3-0).

Op de vorige editie van de UEFA Nations League eindigde Nederland op 1 punt van groepswinnaar Italië waardoor het dus niet kon deelnemen aan de eindfase van het toernooi. De troepen van Louis Van Gaal halen uit hun laatste 5 interlands 11 op 15. Het sloot zijn kwalificatiecampagne af met een drieluik tegen Gibraltar (6-0) op Montenegro (2-2) en tegen Noorwegen thuis (2-0) waarin het op de laatste speeldag zich verzekerde van groepswinst. De laatste twee oefeninterlands waren tegen Denemarken (4-2) en thuis tegen Duitsland (1-1).

De highlights: België - Nederland

  • Nederland won al 8 duels niet meer van België
  • Format Nations League niet geliefd door Belgische spelers
  • Voetbalbond België krijgt kritiek met keuze tegenstanders
  • Vorige twee confrontaties een gelijkspel.
  • Nederland al 9 wedstrijden ongeslagen.

Onze voorspelling: België - Nederland

De laatste nederlaag van Nederland is reeds 9 wedstrijden geleden toen het verloor op het EK tegen Tsjechië. In België is er heel weinig enthousiasme over de Nations League en dan vooral door de spelers die openlijk in de media zeggen dat dit toernooi na een slopend seizoen absoluut niet op zijn plek is. 

 

1
Unibet
2.55
België wint: €50 X 2.55 = 127.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.4
Gelijk €50 X 3.4 = 170€
Bonus €50
2
Unibet
2.95
Nederland wint: €50 X 2.95 = 147.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.