Loading...

Voorspelling Besiktas - Club Brugge

30 november 12:45

Voetbal - Europa Conference League

Besiktas Besiktas
-
Club Brugge Club Brugge

Onze wedtip

Club Brugge -1.5 Asian Handicap.

Unibet 4.9 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Besiktas - Club Brugge

Op de voorlaatste speeldag van de groepsfase van de UEFA Conference League ontvangt het Turkse Besiktas thuis het Belgische Club Brugge. De troepen van Riza Calimbay -sinds 10 november trainer- zijn wel zo goed als uitgeschakeld met slechts 1 schamel punt en een doelsaldo van -4. Het staat laatste op 3 punten van de nummer 3 Lugano, op 6 punten van Bodo/Glimt en op 9 punten van leider Club Brugge. Op speeldag 1 kon het nog een punt kapen bij Club Brugge (1-1) gevolgd door nederlagen tegen Lugano (2-3), Bodo/Glimt uit (3-1) en Bodo/Glimt thuis (1-2). Besiktas staat in de Turkse Superlig momenteel op de 3e plaats en won afgelopen weekend bij Samsunspor (1-2).

Club Brugge verzamelde zijn 10 punten na het gelijkspel thuis tegen Besiktas (1-1), en overwinningen tegen Bodo/Glimt (0-1), Lugano uit (1-3) en Lugano thuis (2-0). In de Belgische competitie staat het momenteel op de 7e plaats en won het afgelopen weekend van OH Leuven (0-1). Trainer Ronny Deila staat al een tijdje onder vuur want Club Brugge moet normaal meestrijden bovenaan het klassement. Een nederlaag zou opnieuw voor onrust zorgen.

De highlights: Besiktas - Club Brugge

  • Club Brugge verloor nog niet in UEFA Conference League
  • Besiktas won nog niet in UEFA Conference League
  • Club Brugge verloor maar 1 van laatste 7 duels
  • Besiktas kon laatste 3 duels niet winnen van Club Brugge

Onze voorspelling: Besiktas - Club Brugge

Besiktas is misschien wel de grootste teleurstelling uit deze UEFA Conference League. Er heerst ook chaos in de Istanbulse topclub met al hun 3e trainer van het seizoen. Het kon nog geen enkele wedstrijd winnen in deze UEFA Conference League en won de laatste 3 wedstrijden niet van Club Brugge. Wij verwachten een vlotte uitzege. Onze voorspelling Besiktas-Club Brugge: Club Brugge -1.5 Asian Handicap.

 

1
Unibet
2.55
Besiktas wint: €50 X 2.55 = 127.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.45
Gelijk €50 X 3.45 = 172.5€
Bonus €50
2
Unibet
2.55
Club Brugge wint: €50 X 2.55 = 127.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.