Loading...

Voorspelling Betis - Valencia

23 april 16:00

Voetbal - Copa del Rey

Betis Betis
-
Valencia Valencia

Onze wedtip

Betis winnaar

Unibet 2.15 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Betis - Valencia

In het Estadio de La Cartuja in Sevilla vindt aanstaande zaterdag de finale plaats van de Copa del Rey tussen Real Betis en Valencia. Een overwinning levert naast de beker ook een rechtstreeks ticket op voor de groepsfase van de UEFA Europa League. Real Betis staat 5e in La Liga wat ook een ticket voor de Europa League oplevert maar voelt in het klassement wel de hete adem in de nek van eerste achtervolgers Real Sociedad en Villarreal. Voor Valencia wordt dit als 10e in de stand meer dan waarschijnlijk hun enige kans om alsnog een Europees ticket te bemachtigen voor volgend seizoen.

In de halve finale wist Real Betis het in twee wedstrijden te halen van Rayo Vallecano waar het in Vallecano 1-2 werd en in Betis 1-1. In de kwartfinale ging het op het veld van Real Sociedad gaan winnen met 0-4. In de 1/8e finale was het dan weer te sterk voor stadgenoot FC Sevilla (2-1).  Valencia was in zijn halve finale te sterk voor Athletico Bilbao. Het werd 1-1 op Bilbao en in het eigen Mestalla werd de klus geklaard met een 1-0 overwinning. In de kwartfinale wist het Cadiz CF uit te schakelen (2-1) en in de 1/8e finale was het te sterk voor derdeklasser Baleares (0-1).

De highlights: Betis - Valencia

  • In de competitie won Betis met 4-1.
  • Finale vindt plaats in Sevilla.
  • Valencia kon al 3 duels niet winnen tegen Betis.
  • Valencia 2 op 12 in La Liga.
  • Laatste kans Europees ticket Valencia.

Onze voorspelling: Betis - Valencia

Real Betis weet hoe het Valencia moet verslaan. In de competitie ontmoette beide ploegen elkaar reeds eenmaal en daarin wisten de troepen van Manual Pellegrini het te halen met 4-1. Valencia -dat in 2019 nog de Copa del Rey de lucht in mocht steken- zit in een mindere periode waarin het onder andere in de competitie slechts 2 op 12 boekte… Wij tippen op Real Betis dat de finale niet in eigen stadion maar wel in eigen stad mag afwerken wat dus een veredelde thuiswedstrijd is. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.