Loading...

Voorspelling Boca Juniors - Corinthians

5 juli 20:30

Voetbal - Copa Libertadores

Boca Juniors Boca Juniors
-
Corinthians Corinthians

Onze wedtip

Minder dan 2 doelpunten.

Unibet 2.37 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Boca Juniors - Corinthians

De terugwedstrijd van de 1/8e finale van de Copa Libertadores tussen het Argentijnse Boca Juniors en het Braziliaanse Corinthians staat op het programma. De heenwedstrijd in Brazilië eindigde op een 0-0 eindstand. Boca Juniors die het tweede meeste aantal eindzeges heeft op dit toernooi met 6 stuks, speelde voor het laatst de finale van dit toernooi in 2018 toen het door reeksgenoot en aartsvijand River Plate verslaan werd (2-2 & 3-1). De laatste keer dat de troepen van Sebastian Battaglia de trofee konden winnen was in 2007 toen het de finale van het Braziliaanse Gremio kon winnen. Van alle 7 wedstrijden die het tot nu speelde op deze editie van de Copa Libertadores eindigde elke wedstrijd op minder dan 3 doelpunten.

Ook tegen Corinthians dat het reeds tweemaal bekampte in de groepsfase werd tweemaal een wedstrijd met minder dan 3 doelpunten. Op het veld van Boca Juniors werd het 1-1 terwijl het in Brazilië een 2-0 overwinning werd voor de Brazilianen. Ook elke wedstrijd van Corinthians op dit toernooi eindigde met minder dan 3 doelpunten. Bovendien eindigde alle 7 onderlinge confrontaties tussen beide teams telkens met minder dan 3 doelpunten. Een zeer opmerkelijke statistiek.

De highlights: Boca Juniors - Corinthians

  • Alle 7 confrontaties tussen beide ploegen minder dan 3 doelpunten.
  • Alle 7 gespeelde wedstrijden op dit toernooi van Boca minder dan 3 doelpunten.
  • Alle 7 gespeelde wedstrijden op dit toernooi van Corinthians minder dan 3 doelpunten.
  • Boca Juniors scoorde slechts in 1 wedstrijd meer dan 1 keer.

Onze voorspelling: Boca Juniors - Corinthians

6 van de 8 heenwedstrijden van de 1/8e finale van de Copa Libertadores eindigde met minder dan 3 doelpunten. Wij hebben weinig verwachtingen dat deze terugwedstrijd anders zal zijn. Wij gaan zelfs verder en voorspellen dat er minder dan twee doelpunten vallen.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.