Loading...

Voorspelling Bodo/Glimt - PSV

3 november 16:00

Voetbal - Europa League

Bodo/Glimt Bodo/Glimt
-
PSV PSV

Onze wedtip

PSV winnaar

Unibet 2.15 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Bodo/Glimt - PSV

Op de laatste speeldag ontvangt het Noorse Bodo/Glimt in het eigen Aspmyra Stadion PSV Eindhoven in functie van de UEFA Conference League. De troepen van Kjetil Knutsen kunnen echter niet meer aanspraak maken op de volgende ronde en moet op de laatste speeldag zijn ticket voor het opvangnet dat UEFA Conference League heet nog verdedigen. Het staat 3e met 4 punten terwijl Zürich 4e staat met 3 punten. Bodo/Glimt begon deze groep nochtans met een 4 op 6 na een gelijkspel op de eerste speeldag in Eindhoven (1-1) en een zege thuis tegen Zurich (2-1). Daarna volgde een 0 op 9 tegen Arsenal (3-0 & 0-1) en bij Zurich (2-1). Het PSV Eindhoven van Ruud Van Nistelrooy is reeds zeker van de tweede ronde met 10 punten. Arsenal telt 12 punten en treft op de laatste speeldag thuis Zurich. Indien PSV wint en Arsenal doet dat niet dat pakt het alsnog groepswinst; PSV begon de groep met een 7 op 9 aan deze groep. Er was zoals vermeld het gelijkspel in eigen huis tegen Bodo/Glimt, gevolgd door twee opeenvolgende zeges tegen Zürich (1-5 & 5-0). 

In de eigen competitie verdedigt de Noorse kampioen op een tweede plek waarbij het nummer 1 Molde nog onmogelijk kan bijbenen in het slot van de competitie. Het haalde 6 op 9 in de eigen Elitserien na twee zeges tegen Valerenga (0-6) en Kristiansud (5-0) gevolgd door een nederlaag bij Rosenborg, waardoor het zijn plek in de top 3 nog met hand en tand zal moeten verdedigen. PSV Eindhoven maakt zijn rol in Nederland als grootste bestoker van Ajax volledig waar en volgt op 1 punt van de leider. Het haalt tevens 6 op 9 in de competitie na een zege tegen FC Utrecht (6-1), nederlaag bij Groningen (4-2) en een zege tegen NEC Nijmegen (3-0).

De highlights: Bodo/Glimt - PSV

  • Bodo/Glimt 0 op 9 in Europa.
  • PSV Eindhoven meest scorende ploeg in Europa League.
  • Bodo/Glimt pas 5e thuisploeg in Noorwegen.

Onze voorspelling: Bodo/Glimt - PSV

De kans dat Arsenal punten zal laten liggen op eigen grond tegen FC Zürich lijkt natuurlijk bijzonder klein. Al kunnen de Zwitsers nog een overwintering in Europa afdwingen en Arsenal toonde zich op de vorige speeldag toch ook niet meer onklopbaar na hun bezoek bij PSV Eindhoven. PSV zal voluit gaan tegen de Noren die 0 op 9 pakken in de Europa League en in de eigen competitie pas de 5e beste thuisploeg zijn.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.