Loading...

Voorspelling Borussia Dortmund - Atlético Madrid

16 april 15:00

Voetbal - Champions League

Borussia Dortmund Borussia Dortmund
-
Atlético Madrid Atlético Madrid

Onze wedtip

Atletico Madrid Draw No Bet.

Circus 2.32 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Borussia Dortmund - Atlético Madrid

Borussia Dortmund staat voor de terugwedstrijd van de kwartfinale van de UEFA Champions League voor een helse opdracht. Het moet de nederlaag vanin de heenwedstrijd op bezoek bij Atletico Madrid (2-1) proberen recht te trekken. De troepen van Edin Terzic boeken uit hun laatste 5 wedstrijden 9 op 15. Naast de nederlaag in Madrid won het in de Bundesliga van Eintracht Frankfurt (3-1), won het bij Bayern München (0-2), verloor het van Stuttgart (0-1) en won het op bezoek bij Borussia Mönchengladbach (1-2). Op dit moment is Borussia Dortmund 5e in de Bundesliga waar het een felle strijd uitvecht voor een plek in de top 4. Borussia Dortmund kon al 9 seizoenen op rij niet verder geraken dan de kwartfinale op het kampioenenbal.

Bij Atletico is het 6 seizoenen geleden dat het verder kon geraken dan de kwartfinale van het kampioenenbal. Toen werd het in de halve finale door stadsgenoot Real Madrid uitgeschakeld. Diego Simeone’s troepen boeke uit hun laatste 5 wedstrijden 12 op 15. Halverwege maart klopte het thuis Inter Milaan (3-1) om daarna in La Liga te verliezen van FC Barcelona (0-3). Daarna volgde een overwinning bij Villarreal (1-2), de zege tegen Dortmund en een zege tegen FC Girona (3-1).

De highlights: Borussia Dortmund - Atlético Madrid

  • Borussia Dortmund 3 op 12 tegen Atletico Madrid
  • Atletico Madrid 6 op 6 tegen Borussia Dortmund
  • Atletico Madrid verloor maar 1 van laatste 9 Europese wedstrijden
  • Borussia Dortmund won maar 1 van laatste 4 wedstrijden op kampioenenbal

Onze voorspelling: Borussia Dortmund - Atlético Madrid

Borussia Dortmund speelt niet al te graag tegen Atletico Madrid, afgaande op de onderlinge statistieken. Het pakte slechts 3 op 12 in de laatste 4 confrontaties. Atletico Madrid wist zelfs de laatste 2 ontmoetingen winnend af te sluiten. Atletico Madrid verloor dit seizoen slechts eenmaal op het kampioenenbal. Onze voorspelling Borussia Dortmund-Atletico Madrid: Atletico Madrid Draw No Bet.

 

1
Circus
2.33
Borussia Dortmund wint: €250 X 2.33 = 582.5€
Bonus €250
N
Circus
3.7
Gelijk €250 X 3.7 = 925€
Bonus €250
2
Circus
3.25
Atlético Madrid wint: €250 X 3.25 = 812.5€
Bonus €250
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.