Loading...

Voorspelling Borussia Dortmund - Bayern München

8 oktober 12:30

Voetbal - Bundesliga

Borussia Dortmund Borussia Dortmund
-
Bayern München Bayern München

Onze wedtip

Bayern München winnaar

Bet365 1.75 Bonus
Wedden

De wedtip: Borussia Dortmund - Bayern München

Borussia Dortmund presteert in dit prille seizoen redelijk goed maar heeft, mede door een lange lijst met geblesseerden, de nodige punten misgelopen. Gelukkig voor trainer Edin Terzic zijn er de laatste weken al een aantal basisspelers teruggekeerd maar de oefenmeester kan door de afwezigheid van onder andere aanvoerder Marco Reus en zomeraankoop Sébastien Haller nog steeds niet over zijn sterkste elftal beschikken. Ondanks deze moeilijke omstandigheden werd er afgelopen woensdag in de Champions League de eerste overwinning behaald. Het team versloeg in de derde groepswedstrijd Sevilla FC met 1-4.

Bayern München verloor dit nieuwe seizoen nog maar eenmaal, met 1-0 van Augsburg in de Bundesliga, maar is verder zowel nationaal als internationaal ongeslagen. Vorige week vrijdag werd er in de competitie met 4-0 met Bayer Leverkusen afgerekend en afgelopen woensdag in de Champions League had het geen kind aan Viktoria Pilzen (5-0). Toch zal trainer Julian Nagelsmann er niet helemaal gerust op zijn. Het team dat het vorige seizoen praktisch met twee vingers in zijn neus de competitie won mist duidelijk de naar FC Barcelona vertrokken spits Robert Lewandowski. De laatste wedstrijden speelt de van origine linksbuiten Sadio Mané in de spits en deze kan met 7 doelpunten uit 13 wedstrijden geen echte goaltjesdief-cijfers overleggen.

De highlights: Borussia Dortmund - Bayern München

  • Bayern München scoorde in 7 van de 8 competitiewedstrijden minimaal 1 doelpunt
  • Borussia Dortmund kreeg in 4 van de 8 competitiewedstrijden geen enkel tegendoelpunt
  • Bayern München scoorde in 8 competitiewedstrijden gemiddeld 2.9 doelpunten
  • Borussia Dortmund scoorde in 7 van de 8 competitiewedstrijden minimaal 1 doelpunt
  • Bayern München won 9 van de laatste 13 wedstrijden

Onze voorspelling: Borussia Dortmund - Bayern München

De twee clubs speelde in de Bundesliga 106 keer eerder tegen elkaar. Van deze ontmoetingen won Borussia Dortmund 25 keer, Bayern München won 52 keer en het eindigde 19 keer in een gelijkspel. De laatste keer dat de teams het tegen elkaar opnamen was eind april dit jaar in de competitie en eindigde in een 3-1 overwinning voor Bayern München. Borussia Dortmund zal deze wedstrijd weer flink moeten puzzelen om voor de 3 punten te kunnen gaan. Wij gaan voor een overwinning voor Bayern München.

1
Bet365
4
Borussia Dortmund wint: €100 X 4 = 400€
Bonus €100
N
Bet365
4.33
Gelijk €100 X 4.33 = 433€
Bonus €100
2
Bet365
1.75
Bayern München wint: €100 X 1.75 = 175€
Bonus €100
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.