Loading...

Voorspelling Borussia Dortmund - Manchester City

25 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Borussia Dortmund Borussia Dortmund
-
Manchester City Manchester City

Onze wedtip

Manchester City winnaar

Unibet 1.6 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Borussia Dortmund - Manchester City

In Groep G van de UEFA Champions League mag Borussia Dortmund zich opmaken om thuis Manchester City te ontvangen op speeldag 5 van de groepsfase. Deze wedstrijd is allesbepalend voor de groepswinst. Na 4 van de 6 wedstrijden voert City de leiding met 10 op 12 terwijl Dortmund 7 punten telt. Bij een gelijkspel ligt groepswinst vast voor de Engelsen. Met 5 punten voorsprong op de nummers 3 en 4 FC Kopenhagen en Sevilla -die beiden 2 punten tellen- lijkt overwinteren op het kampioenenbal wel zo goed als binnen voor de Duitsers. Al weer je natuurlijk nooit. Op de laatste speeldag moeten de Duitsers afreizen richting Kopenhagen die thuis nog niet verloren in de Champions League en die bij een eventuele winst bij FC Sevilla dan nog alles in eigen handen hebben op de laatste speeldag.

De highlights: Borussia Dortmund - Manchester City

  • Manchester City verloor nog niet in deze CL.
  • Manchester City won vorige 3 confrontaties met Dortmund.
  • Dortmund in iets mindere vorm met 4 op 12.

Onze voorspelling: Borussia Dortmund - Manchester City

De Duitsers hebben geen prettige herinneringen aan de confrontaties aan Manchester City. Ook niet toen het Noorse wonderkind Haaland nog in hun team meespeelde. De laatste 3 ontmoetingen ging het telkens onderuit. Bovendien zien we ook een klein dipje bij Borussia dat slechts 4 op 12 wist te boeken in zijn laatste 4 wedstrijden in de eigen Bundesliga.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.