Loading...

Voorspelling Botic Van De Zandschulp - Rafael Nadal

4 juli 13:25

Tennis - ATP Wimbledon Championships

Botic Van De Zandschulp Botic Van De Zandschulp
-
Rafael Nadal Rafael Nadal

Onze wedtip

Rafael Nadal winnaar

Circus 1.14 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Botic Van De Zandschulp - Rafael Nadal

Nederland mag zich tennisgewijs opnieuw in de handen wrijven met de kwalificatie van twee spelers voor de 1/8e finale van Wimbledon. Tim van Rijthoven -die via een wild card deelneemt- mag het opnemen tegen favoriet voor eindwinst Novak Djokovic terwijl Botic Van de Zandschulp (ATP-25) het mag opnemen tegen de onverwoestbare Rafael Nadal die na eindwinst op de Australian Open en Roland Garros (ATP-4) op jacht gaat naar een nieuwe Grand Slam titel. In de vorige ronde was Botic Van de Zandschulp na een aarzelende start de betere van de Fransman Richard Gasquet (ATP-69) in een wedstrijd die eindigde op 1-3 in sets (5:7, 6:2, 6:7(7), 1:6).

Om de code te kraken van Rafael Nadal zal Van de Zandschulp wel zichzelf moeten overstijgen al blijft het een feit dat het gras niet de grootste liefde is van Rafael Nadal. De Spanjaard maakte vooral in de finale van Roland Garros een heel grote indruk door de Noor Casper Ruud op te eten alsof het een toastje met zalm was. De laureaat van Wimbledon 2008 en 2010 kon in zijn vorige wedstrijd zonder problemen de Italiaan Lorenzo Sonego (ATP-54) opzij zetten in 3 sets (1:6, 2:6, 4:6).

De highlights: Botic Van De Zandschulp - Rafael Nadal

  • Vorige confrontatie werd makkelijk gewonnen door Rafael Nadal.
  • Rafael Nadal opweg naar Golden Slam?
  • Gras niet geliefkoosde ondergrond Nadal.
  • Rafael Nadal domineert 2022 met 35 zeges op 39 wedstrijden.

Onze voorspelling: Botic Van De Zandschulp - Rafael Nadal

Botic Van de Zandschulp heeft er al een fantastisch tennisjaar opzitten met een 3e ronde op de vorige twee Grand Slams, Roland Garros en de Australian Open. Wij vrezen er echter voor dat net zoals in Parijs Rafael Nadal het eindstation zal worden.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.