Loading...

Voorspelling Brandon Nakashima - Nick Kyrgios

4 juli 8:30

Tennis - ATP Wimbledon Championships

Brandon Nakashima Brandon Nakashima
-
Nick Kyrgios Nick Kyrgios

Onze wedtip

Brandon Nakashima winnaar

Unibet 3.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Brandon Nakashima - Nick Kyrgios

Bad Boy Nick Kyrgios (ATP-40) mag dan wel de haren doen rechtkomen bij velen die sportiviteit prediken in het tennis hij zet toch maar weer een fantastische prestatie neer door de nummer 5 van de wereld de Griek Stefan Tsitsipas opzij te zetten in 4 sets. Terwijl hij de eerste set nog moest toestaan na een tie-break wist hij de drie opeenvolgende te winnen (6:7(2), 6:4, 6:3, 7:6(7)). De wedstrijd stond weer bol van de incidenten waarbij beide spelers zelfs verbaal met elkaar in de clinch gingen. Daar zal de Australiër Nick Kyrgios echter niet om malen want die is opweg om zijn beste prestatie ooit op Wimbledon in 2015 te evenaren al moet hij wel voorbij de Amerikaanse revelatie Brandon Nakashima (ATP-56).

Nakashima is nu al aan zijn beste Grand Slam ooit bezig door de 4e ronde te bereiken. Voor Wimbledon was zijn beste prestatie op een Grand Slam de 3e ronde op Roland Garros eerder dit jaar. In de tweede ronde wist hij te verbazen om halve finalist van 2021 Denis Shapovalov uit te schakelen en in de vorige ronde bevestigde door zonder al te veel moeite de Colombiaan Daniel Elahi Galan (ATP-109) naar huis te sturen in 3 sets (6:4, 6:4, 6:1).

De highlights: Brandon Nakashima - Nick Kyrgios

  • Kyrgios meer sets en tie-breaks in de benen.
  • Nakashima zet beste prestatie ooit neer door 4e ronde te spelen.
  • Eerste wedstrijd tussen beide heren.
  • Kyrgios voormalig kwartfinalist Wimbledon.

Onze voorspelling: Brandon Nakashima - Nick Kyrgios

Wij vinden dat te verhoudingen verkeerd gereflecteerd worden door de bookmakers en gaan hier gebruik van maken. Wij tippen erop dat de Amerikaan Brandon Nakashima gaat verrassen en zich zal plaatsen voor de kwartfinale.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.