Loading...

Voorspelling Brazilië - Argentinië

21 november 19:30

Voetbal - WK

Brazilië Brazilië
-
Argentinië Argentinië

Onze wedtip

Argentinië winnaar

Unibet 3.1 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Brazilië - Argentinië

In de CONCACAF kwalificatiecampagne voor het Wereldkampioenschap 2026 staat de absolute topper tussen Brazilië en Argentinië op het programma.  In tegenstelling tot de voorgaande edities is dit niet de wedstrijd tussen de klassieke nummer 1 tegen nummer 2 maar ditmaal tussen de nummer 1 en nummer 5. Argentinië voert momenteel de leiding met 12 op 15 terwijl we de Brazilianen pas op de 5e plaats terugvinden met 7 op 15. De eerste zes uit deze groep van 10 ploegen plaatst zich rechtstreeks voor het Wereldkampioenschap.

De Argentijnen -nog steeds onder het bewind van wereldkampioenmaker Lionel Scaloni- boekten hun 12 op 15 nadat het won van Ecuador (1-0), won van Bolivia (0-3), won van Paraguay (1-0), won van Peru (0-2) en verloor van Uruguay (0-2).

De Brazilianen spelen sinds 5 juli onder het bewind van Fernando Diniz. Hij verving bondscoach Tite die teleurstelde op het WK in Qatar. Toch heeft het de Brazilianen nog geen windeieren gelegd deze trainerswissel want het won nog maar 3 van de 7 wedstrijden onder het bewind van Diniz. Op deze kwalificatiecampagne boekte het 7 op 15. Het won van Bolivia (5-1), won van Peru (0-1), speelde thuis gelijk tegen Venezuela (1-1), verloor van Uruguay (2-0) en verloor van Colombia (2-1).

De highlights: Brazilië - Argentinië

  • Brazilië 1 op 9
  • Brazilië won maar 3 van 7 wedstrijden onder nieuwe bondscoach
  • Argentinië verloor maar 1 van laatste 16 wedstrijden
  • Brazilië kon al 3 wedstrijden op rij niet meer winnen van Argentinië

Onze voorspelling: Brazilië - Argentinië

Argentinië kan een ultieme steek geven aan zijn aartsrivaal Brazilië. Indien Brazilië ook deze wedstrijd verliest en bij de ploegen ander hun (Chili, Paraguay en Ecuador volgen op 2 punten) wordt er gewonnen dan kan het in hele vieze papieren komen. Argentinië heeft alleszins goede papieren in handen met 3 opeenvolgende wedstrijden zonder nederlaag tegen Brazilië en slechts 1 nederlaag in de laatste 16 interlands. Onze voorspelling Brazilië-Argentinië: Argentinië wint.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.