Loading...

Voorspelling SC Cambuur - NEC

27 februari 14:00

Voetbal - KNVB Beker

SC Cambuur SC Cambuur
-
NEC NEC

Onze wedtip

NEC Nijmegen Draw No Bet

Jacks 1.44 Bonus €60
Wedden

De wedtip: SC Cambuur - NEC

Voor de halve finale van de KNVB Beker mag Eerste Divisie-club Cambuur Leeuwarden zich opmaken om thuis NEC Nijmegen te ontvangen. De club die vorig seizoen nog op het hoogste niveau acteerde kon in de kwartfinale Vitesse Arnhem uitschakelen (3-1) en in de 1/8e finale was het te sterk voor USV Hercules (3-4). In de Eerste Divisie staan de troepen van Henk de Jong 8e en verloor het afgelopen weekend op bezoek bij FC Emmen (2-0).

NEC Nijmegen is momenteel de nummer 7 uit de Eredivisie. De troepen van Rogier Meijer spelen een zeer goed seizoen en staat op amper 3 punten van de top 5. In de kwartfinale was het te sterk voor Den Haag (3-0) en in de 1/8e finale wist het GO Ahead Eagles opzij te zetten (2-1). In de Eredivisie won het afgelopen weekend van Sparta Rotterdam (2-0).

De highlights: SC Cambuur - NEC

  • NEC Nijmegen 10 op 12 tegen Cambuur
  • NEC Nijmegen op 3 punten van top 5 in Eredivisie
  • NEC Nijmegen verloor niet buitenshuis tegen top 5 Eredivisie
  • NEC Nijmegen verloor maar 1 van laatste 9 uitduels

Onze voorspelling: SC Cambuur - NEC

De kracht van NEC Nijmegen is dat het wedstrijden bij topploegen op verplaatsing punten weet te pakken. Bij een wedstrijd onder hoogdruk als deze zien we daarom kansen voor de huidige nummer 7 uit de Eredivisie. Onze voorspelling Cambuur Leeuwarden-NEC Nijmegen: NEC Nijmegen Draw No Bet

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.