Loading...

Voorspelling SC Cambuur - PSV

23 april 15:00

Voetbal - Eredivisie

SC Cambuur SC Cambuur
-
PSV PSV

Onze wedtip

PSV winnaar

Toto 1.34 Bonus €50
Wedden

De wedtip: SC Cambuur - PSV

=10ptOp speeldag 30 in de Eredivisie mag promovendus en huidige nummer 12 in het klassement Cambuur Leeuwarden zich opmaken om nummer 2 en kersvers bekerwinnaar PSV Eindhoven te ontvangen. Cambuur Leeuwarden begon zeer goed aan de competitie maar in 2022 is het wegens slechte resultaten een flink stuk gezakt in het klassement. De marge van 8 punten op de degradatiezone blijft voorlopig met nog 5 speeldagen te gaan wel een veilige buffer. Uit zijn laatste 5 wedstrijden boekte de troepen van Henk de Jong 0 op 15.

=10ptPSV Eindhoven mocht afgelopen weekend juichen want het wist in de Rotterdamse Kuip de finale van de KNVB beker te winnen tegen Ajax Amsterdam met 2-1. Het zit nog in volle titelstrijd al is er met een achterstand van 4 punten op datzelfde leider Ajax natuurlijk weinig of geen marge voor puntenverlies. In zijn laatste 5 competitiewedstrijden boekte PSV 13 op 15. Het won achtereenvolgens tegen Heracles (3-1), FC Utrecht (0-1), Fortuna Sittard (5-0). Het speelde gelijk bij FC Twente (3-3) en won op de vorige speeldag thuis van RKC Waalwijk (2-0).

De highlights: SC Cambuur - PSV

  • PSV tweede beste uitploeg uit Eredivisie.
  • Cambuur won maar 1 keer in 2022.
  • Cambuur 0 op 15.
  • Cambuur slechtste ploeg in Eredivisie op basis van laatste 10 wedstrijden.
  • PSV won heenwedstrijd met 4-1.

Onze voorspelling: SC Cambuur - PSV

Cambuur mag zich gelukkig prijzen dat het in de heenronde genoeg punten verdiende zodoende het nu niet in degradatiegevaar verkeerd. Met 4 punten op 30 zijn ze op dit moment de allerslechtste ploeg uit de Nederlandse Eredivisie en speelt het degradatievoetbal. In 2022 kon het ook nog maar eenmaal winnen, dit thuis tegen Fortuna Sittard (2-1). Wij zien voor PSV niet al te veel gevaar schuilen in deze opdracht. 

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.