Loading...

Voorspelling Canada - Marokko

1 december 10:00

Voetbal - WK

Canada Canada
-
Marokko Marokko

Onze wedtip

Marokko winnaar

Unibet 2.1 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Canada - Marokko

Het Al Thumama Stadium mag zich opmaken voor de laatste groepswedstrijd in groep F waarin het reeds uitgeschakelde Canada het opneemt tegen de nummer 2 uit de groep Marokko. De Canadezen werden in wedstrijd 1 niet beloond voor het magnifieke spel dat het leverde tegen België. Het speelde de tegenstander helemaal zoek maar liep op een zeldzame tegenaanval aan van de Belgen die uiteindelijk de wedstrijd wonnen (1-0). In wedstrijd 2 begon het goed tegen Kroatië, maar na de 1-0 van Bayern München speler Davies Alphonso viel het als een kaartenhuisje in elkaar (4-1). Met slechts 1 punt speelt het enkel nog voor de eer. Uit zijn laatste 5 interlands boekt Canada 4 op 15. Voor de 0 op 6 op dit WK verloor het vriendschappelijk van Uruguay (0-2), speelde het gelijk bij Bahrein (2-2) en won het van Japan (1-2).

Marokko zorgde tegen België voor een waanzinnige euforie bij iedereen die het land een warm hart toedraagt. De Marokkanen streden een hele wedstrijd lang met hart en ziel en wonnen verdiend met 0-2 van een tam België. In de eerste wedstrijd werd de defensie reeds geloofd voor de manier waarop het vice-Wereldkampioen Kroatië in bedwang wist te houden (0-0). Uit zijn laatste 5 wedstrijden boeken de troepen van Walid Regragui 11 op 15. Voor de 4 op 6 op dit WK won het van Chili (2-0), speelde het gelijk bij Paraguay (0-0) en won het van Georgië (3-0), dit telkens in vriendschappelijke context.

De highlights: Canada - Marokko

  • Marokkanen al 9 wedstrijden ongeslagen.
  • Marokkanen nog geen enkel tegendoelpunt op dit WK.
  • Marokko al 6 wedstrijden zonder tegendoelpunt.
  • Canada 8 doelpunten tegen in laatste 5 duels.

Onze voorspelling: Canada - Marokko

Marokko’s sterkte ligt vooral in de fysische kracht die het in zijn organisatie verwerkt. De Leeuwen van de Atlas zijn al 9 wedstrijden ongeslagen en pakte in hun laatste 6 interlands geen doelpunt meer tegen. Canada doet het een pak minder op dat vlak en moest 8 keren de bal uit het halen. WIj verwachten dat Marokko ook de 3e wedstrijd zal winnen. 

Wil je meer informatie en andere voorspellingen, aarzel dan niet om Canada - Marokko te raadplegen bij onze collega's van Sportytrader.

1
Unibet
4.7
Canada wint: €50 X 4.7 = 235€
Bonus €50
N
Unibet
3.55
Gelijk €50 X 3.55 = 177.5€
Bonus €50
2
Unibet
1.83
Marokko wint: €50 X 1.83 = 91.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.