Loading...

Voorspelling Casper Ruud - Ugo Humbert

29 juni 7:30

Tennis - ATP Wimbledon Championships

Casper Ruud Casper Ruud
-
Ugo Humbert Ugo Humbert

Onze wedtip

Casper Ruud winnaar

Unibet 1.8 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Casper Ruud - Ugo Humbert

Verliezend finalist van Roland Garros Casper Ruud mag het in de tweede ronde van Wimbledon opnemen tegen de Fransman Humber Ugo. In de eerste ronde kon Ruud de Spanjaard Albert Ramos-Vinola (39 ATP) opzij zetten in 3 sets (7:6, 7:6 en 6:2) waarbij vooral de tweede tie-break een slopende was (9-7). Casper Ruud is 3e reekshoofd op dit toernooi en zet door de tweede ronde te bereiken meteen zijn beste prestatie neer op Wimbledon. In 2019 en 2021 ging de Noor er telkens uit in de eerste ronde. Vlak voor aanvang van Wimbledon zette Ruud nog een overtuigende prestatie neer tegen schaduwfavoriet en nummer 7 op de ATP Ranking Carlos Alcaraz op een exhibitiewedstrijd op Hurlingham en versloeg de Spanjaard in twee sets op gras (7:6 en 6:2).

Tegenstander Humber Hugo staat dan wel 106 plaatsen lager op de ATP Ranking (112) het is een niet te onderschatten tegenstander voor Casper Ruud. De Fransman zette in de eerste ronde de Argentijn Tomas Martin Etcheverry (77 ATP) opzij in een slopende vijfsetter (3:6, 6:3, 6:4, 3:6 en 4:6). Het is de 3e deelname van de Fransman aan Wimbledon. In 2019 zette hij zijn allerbeste prestatie in een Grand Slam ooit neer op Wimbledon door in de 4e ronde te geraken waarin hij het moest afleggen tegen latere winnaar Novak Djokovic.

De highlights: Casper Ruud - Ugo Humbert

  • Ugo wist Casper Ruud al tweemaal te verslaan.
  • Ugo betere prestaties op Wimbledon dan Ruud.
  • Ugo moest vijfsetter afwerken in vorige wedstrijd.
  • Laatste confrontatie was in het voordeel van de Fransman.

Onze voorspelling: Casper Ruud - Ugo Humbert

Het wordt de 4e confrontatie tussen beide spelers. Humbert Ugo haalt de bovenhand in de onderlinge duels waarbij hij het tweemaal haalde tegenover een overwinning voor Ruud. De laatste confrontatie was op de ATP Paris in 2020 waarbij Ugo het haalde in 3 sets (4:6, 6:2 en 7:6).
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.