Loading...

Voorspelling Celtic Glasgow - Feyenoord

13 december 15:00

Voetbal - Champions League

Celtic Glasgow Celtic Glasgow
-
Feyenoord Feyenoord

Onze wedtip

Celtic Double Chance

Unibet 1.73 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Celtic Glasgow - Feyenoord

Feyenoord Rotterdam mag nog een veredelde galamatch gaan afwerken op bezoek bij Celtic als uittrede uit de UEFA Champions League. De Rotterdammers hebben 6 punten en dat zijn er 4 minder dan Lazio Rome en 5 minder dan Atlético Madrid. Celtic staat laatste met 1 punt. De troepen van Arne Slot boeken 9 op 15 uit hun laatste 5 partijen. Het won in de Eredivisie tegen AZ Alkmaar (1-0) en Excelsior (2-4), gevolgd door een nederlaag in de UEFA Champions League tegen Atletico Madrid (1-3) en in de competitie tegen PSV Eindhoven (1-2). Afgelopen weekend won het van FC Volendam (3-1). Feyenoord staat 2e in de Eredivisie en telt 10 punten achterstand op PSV Eindhoven.

Thuisploeg Celtic boekt 7 op 15. De troepen van Brendan Rodgers speelden in de Schotse Premier League thuis gelijk tegen Motherwell (1-1), verloren in de UEFA Champions League bij Lazio Rome (2-0), wonnen in de competitie bij St Johnstone (1-3) en Hibernian (4-1). Afgelopen weekend verloor het in Schotland bij Kilmarnock (2-1). Celtic is in eigen land leider en telt 5 punten voorsprong op Glasgow Rangers.

De highlights: Celtic Glasgow - Feyenoord

  • Feyenoord al geplaatst voor UEFA Europa League
  • Celtic moet vertrouwen herstellen na nederlaag in eigen competitie
  • Celtic verloor 1 thuiswedstrijd in UEFA Champions League, nipt
  • Feyenoord zal enkele B spelers kans geven

Onze voorspelling: Celtic Glasgow - Feyenoord

Feyenoord is al zeker van een plek in de UEFA Europa League en zal voor deze wedstrijd beroep doen op enkele jongens die normaal op de bank zitten. Celtic heeft iets recht te zetten voor eigen publiek nadat het in de Schotse Premier League verloor en Rangers toch ziet naderen tot op 5 punten. Het gaf alvast een degelijke indruk in zijn thuisduels in deze CL-campagne. Het hield Atlético Madrid in bedwang en verloor heel nipt van Lazio Rome. Onze voorspelling Celtic-Feyenoord: Celtic Double Chance.

 

1
Unibet
3.3
Celtic Glasgow wint: €50 X 3.3 = 165€
Bonus €50
N
Unibet
3.7
Gelijk €50 X 3.7 = 185€
Bonus €50
2
Unibet
2.08
Feyenoord wint: €50 X 2.08 = 104€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.