Loading...

Voorspelling Chelsea - AC Milan

5 oktober 15:00

Voetbal - Champions League

Chelsea Chelsea
-
AC Milan AC Milan

Onze wedtip

AC Milan winnaar

Unibet 4.75 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Chelsea - AC Milan

Chelsea FC begon dit seizoen erg wisselvallig en het was vooral erg onrustig intern binnen de club. De nieuwe eigenaren ontsloegen na een dienstverband van ruim anderhalf jaar trainer Thomas Tuchel en stelde 3 weken geleden Graham Potter aan als nieuwe hoofdtrainer. De van Brighton overgekomen oefenmeester kon bij zijn debuut nog niet alles naar zijn hand zetten en er werd 1-1 gelijkgespeeld tegen RB Salzburg. Door dit gelijkspelen en het verlies in de eerste wedstrijd van Dinamo Zagreb staat Chelsea met 1 punt teleurstellend onderaan in Groep E. Afgelopen weekend werd er overigens voor het eerst onder de nieuwe trainer gewonnen met 1-2 van Crystal Palace.

AC Milan presteert redelijk goed in alle competities maar laat soms wel een steek vallen. Zo speelde ze in de eerst 8 competitieronden twee keer gelijk en verloren ze met 1-2 van Napoli. De regerend Italiaans landskampioen staat hierdoor na 8 competitieronden met 17 punten op de 4e plaats in de Serie A en heeft 3 punten achterstand op koploper Napoli. Afgelopen weekend werd er gewonnen van FC Empoli en de club had hiermee een goede generale repetitie op 3 zware wedstrijden de komende 2 weken. Tussen de heenwedstrijd en de return volgende week tegen Chelsea mag AC Milan het opnemen komende weekend tegen Juventus.

De highlights: Chelsea - AC Milan

  • Chelsea scoorde in 6 van de 7 competitiewedstrijden minimaal 1 doelpunt per wedstrijd
  • AC Milan won 5 van de 8 competitiewedstrijden
  • Beide teams wonnen afgelopen weekend in de competitie
  • Chelsea heeft nog geen Europese wedstrijd gewonnen dit seizoen
  • In alle eerdere ontmoetingen werden er gemiddeld 2 doelpunten per wedstrijd gescoord

Onze voorspelling: Chelsea - AC Milan

Beide teams lijken nog op stoom te moeten komen dit seizoen, al zijn de prestaties van AC Milan dit seizoen tot dus ver veel beter. Chelsea zal hopen dat het aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer zijn vruchten af gaat werpen de komende periode. Bij AC Milan zullen ze niet ontevreden zijn met de behaalde resultaten en bij een overwinning in deze wedstrijd zijn ze bijna zeker van om Europees te overwinteren dit jaar. Wij gaan voor een nipte overwinning voor AC Milan.  

1
Unibet
1.77
Chelsea wint: €50 X 1.77 = 88.5€
Bonus €50
N
Unibet
3.8
Gelijk €50 X 3.8 = 190€
Bonus €50
2
Unibet
4.75
AC Milan wint: €50 X 4.75 = 237.5€
Bonus €50
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.