Loading...

Voorspelling Chelsea - Arsenal

20 april 14:45

Voetbal - Premier League

Chelsea Chelsea
-
Arsenal Arsenal

Onze wedtip

Chelsea winnaar

Unibet 1.85 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Chelsea - Arsenal

Op Stamford Bridge staat de derby tussen Chelsea en Arsenal op het programma. Een zeer belangrijk duel in strijd om een UEFA Champions League ticket waar de een er al wat beter voor staat dan de ander. FC Chelsea staat momenteel op een 3e plaats met 62 punten. Op plaats 4 vinden we Tottenham met 57 punten, plaats 5 wordt bekleedt door Manchester United met 54 punten gevolgd door Arsenal met evenveel punten. Met nog 7 speeldagen te gaan wordt het dus vooral voor The Gunners een levensbelangrijke wedstrijd.

De troepen van Michael Arteta beschikken alleszins niet over het nodige zelfvertrouwen wat nodig is naar aanloop van dit duel. Ze verloren namelijk hun laatste 3 competitieduels. Dit op het veld van Crystal Palace (3-0), thuis tegen Brighton (2-1) en op de vorige speeldag op het veld van Southampton (1-0). Dit terwijl Chelsea hun laatste 3 duels won. Het ging op datzelfde Southampton met 0-6 gaan winnen, ging op Real Madrid gaan winnen met 2-3 in de UEFA Champions League en won afgelopen weekend hun halve finale voor de FA Cup thuis tegen Crystal Palace (2-0).

 

De highlights: Chelsea - Arsenal

  • Heenmatch werd 0-2 voor Chelsea.
  • Arsenal verloor vorige twee uitduels.
  • Arsenal pas 8e beste uitploeg.
  • Chelsea verloor slechts 1 competitieduel thuis in 2022.
  • Chelsea verloor slechts tweemaal thuis dit seizoen.

Onze voorspelling: Chelsea - Arsenal

De heenmatch werd een makkelijke 0-2 overwinning voor de troepen van Tuchel. We hadden toen wel een ander Arsenal dat in volle crisis verkeerde op dat moment. Inmiddels zijn The Gunners onder Arteta een heel stuk opgeschoven in het klassement maar aan de hand van de laatste wedstrijden vermoeden we toch dat de bezoekers op een zeer ongelegen moment opnieuw in een serieuze dip aan het belanden zijn waardoor het beoogde Champions League ticket plots ver weg kan lijken als het ook hier verliest.

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.