Loading...

Voorspelling Chelsea - Arsenal

6 november 7:00

Voetbal - Premier League

Chelsea Chelsea
-
Arsenal Arsenal

Onze wedtip

Arsenal winnaar

Unibet 2.7 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Chelsea - Arsenal

In de Premier League staat komende zondag de topper tussen FC Chelsea en FC Arsenal op het programma. The Blues leken onder Graham Potter een ware revival te beleven met onder andere de groepswinst en kwalificatie voor de volgende ronde van de UEFA Champions League en goede resultaten in de Premier League. Toch kwam er een dip vroeger dan verwacht en boekte FC Chelsea slechts 2 punten 9 uit hun laatste 3 wedstrijden waardoor het momenteel op de 6e plaats kampeert en reeds 10 punten achterstaat op leider FC Arsenal. Het ging bij Brentford gelijk gaan spelen (0-0) en speelde thuis gelijk tegen Manchester United (3-1). Op de vorige speeldag werden Potter en zijn manschappen helemaal zoek gespeeld op het veld van zijn ex-club Brighton (4-1).

FC Arsenal beleeft een zeer goed seizoen. De troepen van Mikel Arteta zijn de fiere leider van de Premier League en verdedigen een voorsprong van twee punten op Manchester City. Arsenal sloot afgelopen donderdag de groepsfase van de UEFA Europa League af met een overwinning thuis tegen Zürich (1-0). Uit zijn laatste 3 matchen in de Engelse competitie boekt het 7 op 9. Het won bij Leeds (0-1), speelde gelijk bij Southampton (1-1) en kon op de vorige speeldag met 5-0 uithalen thuis tegen Nottingham.

De highlights: Chelsea - Arsenal

  • Arsenal won vorige twee confrontaties met FC Chelsea.
  • FC Chelsea boekt 2 op 9 in laatste 3 wedstrijden.
  • Arsenal verloor nog maar eenmaal dit seizoen.
  • Arsenal beste uitploeg in Premier League.

Onze voorspelling: Chelsea - Arsenal

Arsenal heeft goede herinneringen aan de recente ontmoetingen met FC Chelsea want de laatste twee keer wist het aan het langste eind te trekken in onderlinge confrontaties. FC Chelsea lijkt met de 2 op 9 wat in een dip te zitten wat niet echt duidt op een ideaal moment om leider Arsenal te ontvangen. Bovendien zien we dat Arsenal met 13 op 18 de beste thuisploeg is uit de Premier League.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.