Loading...

Voorspelling Chelsea - Borussia Dortmund

7 maart 15:10

Voetbal - Champions League

Chelsea Chelsea
-
Borussia Dortmund Borussia Dortmund

Onze wedtip

Borussia Dortmund winnaar

Circus 4.05 Bonus €250
Wedden

De wedtip: Chelsea - Borussia Dortmund

Stamford Bridge mag zich opmaken voor de terugwedstrijd van de 1/8e finale van de UEFA Champions League tussen Chelsea en Borussia Dortmund. The Blues van Graham Potter mogen een poging doen om een 0-1 achterstand weg te werken uit de heenwedstrijd. FC Chelsea wist groep E te winnen met ploegen als AC Milan, Salzburg en Dinamo Zagreb. Inclusief de verloren wedstrijd in Dortmund haalt het 12 op 15 Europees. De laatste 4 groepswedstrijden won het telkens. Het versloeg AC Milan thuis (3-0) en uit (0-2). Daarna volgde een overwinning in Salzburg (1-2) gevolgd door een overwinning in eigen huis tegen Dinamo Zagreb (2-1). Nationaal beleeft Chelsea een rampzalig seizoen waarbij het pas op de 10e plek terug te vinden is. Het haalt in die Premier League 5 op 15. Afgelopen weekend kon het wel voor het eerst in 5 wedstrijden nog eens winnen, dit thuis van Leeds United (1-0).

Borussia Dortmund eindigde in zijn groep 2e na het Engelse Manchester City. De troepen van Edin Terzic haalden 9 op 18 wat genoeg was om FC Sevilla en FC Kopenhagen achter zich te laten. Dortmund haalt in zijn laatste 5 Europese wedstrijden 9 op 15. Het ging daarbij in FC Sevilla gaan winnen (1-4) waarna het thuis gelijkspeelde tegen de Zuid Spanjaarden (1-1). Nadien volgde een scoreloos gelijkspel thuis tegen Manchester City (0-0). De laatste groepswedstrijd werd tevens gelijkgespeeld bij FC Kopenhagen (1-1) en er was zoals eerder aangehaald de gewonnen heenwedstrijd van deze 1/8e finale tegen FC Chelsea (1-0). Nationaal zit Borussia Dortmund in bloedvorm met 24 op 24. Afgelopen weekend wist het thuis RB Leipzig te verslaan (2-1). Het staat met een gelijk aantal punten helemaal bovenaan het klassement met Bayern München.

De highlights: Chelsea - Borussia Dortmund

  • Borussia Dortmund 24 op 24 nationaal
  • Borussia Dortmund 12 op 12 buitenshuis in Bundesliga
  • Dortmund al 5 wedstrijden op rij ongeslagen in UEFA Champions League
  • Dortmund verloor nog maar eenmaal Europees dit seizoen

Onze voorspelling: Chelsea - Borussia Dortmund

Toen we de odds zagen voor deze wedstrijd kan je stellen dat we verrast waren en we gaan hier gebruik van maken. FC Chelsea neemt het op tegen een ploeg die aan kop staat van de Bundesliga waar het 24 op 24 boekt en 12 op 12 buitenshuis. Europees zijn de Duitsers al 5 wedstrijden op rij ongeslagen en moest het enkel zijn meerdere erkennen op bezoek bij Manchester City (2-1). Onze voorspelling FC Chelsea-Borussia Dortmund: Borussia Dortmund wint. Een opportuniteit die we niet kunnen laten liggen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.