Loading...

Voorspelling Chelsea - Liverpool

27 februari 11:30

Voetbal - Carabao Cup

Chelsea Chelsea
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

Liverpool winnaar

Unibet 2.25 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Chelsea - Liverpool

De finale van de League Cup, ook wel de Carabao Cup genoemd sinds 2017, mag zich opmaken voor een zeer aantrekkelijke finale tussen Chelsea & Liverpool. Manchester City is de huidige titeldrager en won de Cup maar liefst viermaal achter elkaar. Doch blijft Liverpool samen met City nog steeds recordhouder met beide 8 stuks. Chelsea mocht de trofee reeds 5 keer optillen.

The Blues wisten in de halve finale tweemaal de maat te nemen van Tottenham door er ginds 0-1 te gaan winnen en thuis met 2-0 de Spurs opzij te zetten. Chelsea heeft als 3e in de competitiestand wat voeling met de top 2 Man City en Liverpool verloren maar lijkt met een recente 6 op 6 en een wedstrijd minder gespeeld toch weer op de juiste koers te geraken. Bovendien won het in de UEFA Champions League zijn heenwedstrijd van de 1/16e thuis van OSC Lille afgelopen dinsdag.

The Reds wisten in de halve finale Arsenal uit te schakelen na een 0-0 gelijkspel op eigen grond en een 0-2 overwinning in het Emirates Stadion. Liverpool, dat nog altijd in een vurige titelstrijd verwikkeld zit met Man City, wist ook zijn wedstrijd in de UEFA Champions League te winnen en deed dit met verve door op het veld van Inter Milaan met 0-2 te gaan winnen. In de eigen competitie blijft Jurgen Klopp het uiterste uit zijn kern halen en slaagt het erin om met een 15 op 15 om de beste Engelse ploeg te zijn van het moment.

De highlights: Chelsea - Liverpool

  • Liverpool beste Engelse ploeg op dit moment.
  • Liverpool wint 12 van 14 wedstrijden in 2022.
  • Liverpool recordhouder League Cup.
  • Liverpool beste Engelse ploeg op dit moment.

Onze voorspelling: Chelsea - Liverpool

Sinds 2022 speelde Liverpool al 14 wedstrijden op verschillende fronten daarbij zijn de bovenvermelde gelijke spelen tegen Chelsea en Arsenal de enige wedstrijden die het niet winnend kon afsluiten. Een waanzinnige statistiek die ons doet vermoeden dat Klopp de strijd der Duitse tovenaars zal winnen.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.