Loading...

Voorspelling Chelsea - Liverpool

4 april 15:00

Voetbal - Premier League

Chelsea Chelsea
-
Liverpool Liverpool

Onze wedtip

FC Chelsea Double Chance

Unibet 1.4 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Chelsea - Liverpool

FC Chelsea en FC Liverpool mogen aanstaande dinsdag hun inhaalwedstrijd in de Engelse Premier League afwerken. The Blues mogen dan wel in de kwartfinale van de UEFA Champions League zitten, het huwelijk tussen The Blues en Graham Potter blijft nog steeds een mismatch. The Blues staan op een 11e en staan op 9 punten van de nummer 5 (weke recht geeft op een ticket voor de UEFA Europa League) Newcastle United, waarbij The Magpies zelfs 2 wedstrijden minder afgehandeld hebben. Uit hun laatste 5 wedstrijden boekt FC Chelsea 7 op 15 waarbij het verloor van Tottenham Spurs (2-0), won van Leeds (1-0) en Leicester (1-3) om erna gelijk te spelen in eigen huis tegen Everton (2-2). Op de vorige speeldag ging het gewoon weer de boot in in eigen huis tegen Aston Villa (0-2). De geruchten doen inmiddels dan al ook volop de ronde dat het tijdperk van Potter bij Chelsea wel eens vlug over zou kunnen zijn.

Met FC Liverpool wacht een tegenstander die ook een slecht seizoen kent en daarvan afgelopen weekend nog maar eens de bevestiging zag door met 4-1 te gaan verliezen bij mManchester City. Klopp’s troepen staan op dit moment op de 8e plaats op 5 punten van Newcastle United. Het haalt uit zijn laatste 5 wedstrijden 7 op 15. Het speelde gelijk bij Crystal Palace (0-0), versloeg Wolverhampton (2-0) en Manchester United (7-0), om vervolgens te verliezen van Bournemouth (1-0) en Manchester City (4-1).

 

De highlights: Chelsea - Liverpool

  • Liverpool 3 uitwedstrijden op rij zonder zege
  • Liverpool 4 op 15 in uitwedstrijden
  • Liverpool kon al 6 keer op rij niet winnen van FC Chelsea

Onze voorspelling: Chelsea - Liverpool

Het wordt een topper met heel weinig draagkracht op Stamford Bridge. Toch zien we meer momentum bij The Blues mede door de aanloop naar de kwartfinale van de UEFA Champions League tegen Real Madrid. Spelers zullen zichzelf willen verzekeren van een plaatsje op het veld in het kampioenenbal. De laatste 3 uitwedstrijden kon Liverpool alvast niet meer winnen en het kon al 6 confrontaties op rij met FC Chelsea niet meer winnen. Onze voorspelling FC Chelsea-FC Liverpool: FC Chelsea Double Chance.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.