Loading...

Voorspelling Chelsea - Manchester United FC

22 oktober 12:30

Voetbal - Premier League

Chelsea Chelsea
-
Manchester United FC Manchester United FC

Onze wedtip

Chelsea winnaar

Unibet 1.98 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Chelsea - Manchester United FC

Het zijn weer mooie dagen op Stamford Bridge. Het vervangen van de Duitser Tomas Tuchel door Graham Potter lijkt een gouden zet geweest te zijn door het Amerikaanse bestuur. Sinds zijn aanstellen pakte FC Chelsea 16 op 18 waaronder een cruciale 4 op 6 in de UEFA Champions League, dit tegen AC Milan (3-0) en uit bij Salzburg (1-1). Naast groepsleider te zijn op het kampioenenbal is het met 1 wedstrijd minder gespeeld ook opgeklommen naar de 4e plek in de Premier League. Daarin wist het zijn laatste 3 wedstrijden te winnen tegen Crystal Palace (1-2), Wolverhampton Wolves (3-0) en Aston Villa (0-2). Bij Manchester United lijkt de coachwissel nog een heel wisselvallige opbrengst te hebben opgeleverd. Onder Ten Hag pakte de Red Devils 4 op 9 uit zijn laatste 3 wedstrijden waaronder het pijnlijke verlies in de Manchester Derby bij Manchester City (6-3), een uitwinst bij Everton (1-2) en een gelijkspel thuis tegen Newcastle (1-1). De nummer 5 uit de Premier League doet het wel goed in de UEFA Europa League met een 9 op 9 tegen Sheriff Tiraspol (0-2), Omonia uit (2-3) en Omonia thuis (1-0).

De highlights: Chelsea - Manchester United FC

  • FC Chelsea 16 op 18 onder Graham Potter.
  • FC Chelsea 12 op 12 in Premier League.
  • Manchester United meeste doelpunten tegen uit top 8 Premier League.
  • Manchester United kon al 5 wedstrijden niet meer winnen van FC Chelsea.

Onze voorspelling: Chelsea - Manchester United FC

Chelsea onder Potter is niet enkel samen met Arsenal de beste ploeg in vorm op dit moment in Engeland, het heeft inmiddels ook het minste aantal tegendoelpunten samen met de 3 ploegen die voor hun staan in het klassement. Benieuwd of Graham Potter de opmerkelijke vormcurve kan doorzetten in deze topwedstrijd. De statistieken zien er alvast goed uit voor Chelsea met 5 ongeslagen wedstrijden tegen Manchester United op rij.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.