Loading...

Voorspelling Chelsea - Real Madrid

6 april 15:00

Voetbal - Champions League

Chelsea Chelsea
-
Real Madrid Real Madrid

Onze wedtip

FC Chelsea Draw No Bet.

Unibet 1.5 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Chelsea - Real Madrid

Titelverdediger FC Chelsea heeft er niet de ideale voorbereiding opzitten met het oog op de heenwedstrijd van de kwartfinale van de UEFA Champions League tegen Real Madrid. Het kreeg in eigen huis namelijk een stevige oplawaai van voorlaatste in de stand Burnley (1-4). Een eerste nederlaag in de Premier League na 5 opeenvolgende overwinningen. In 1/16e ronde wisten The Blues van Thomas Tuchel Frans Kampioen OSC Lille te verslaan door zowel in London te winnen (2-0) als in Lille (1-2). FC Chelsea werd 2e in zijn groep na FC Juventus. Het won thuis elke wedstrijd in functie van de UEFA Champions League. Zowel Zenit (1-0), Malmö FF (4-0) en FC Juventus (4-0) ondergingen hetzelfde lot als Lille.

Real Madrid wist zich op spectaculaire wijze te kwalificeren voor de kwartfinale. Het verloor zijn eerste heenwedstrijd in de 1/16e finale nog op het veld van Paris Saint-Germain (1-0). In te terugwedstrijd zag het er ook heel lang slecht uit maar uiteindelijk wisten ‘Los Blancos’ net op tijd hun duivels te ontbinden en versloeg het PSG alsnog met 3-1. In de groepsfase werd Real Madrid groepswinnaar. Op verplaatsing verloor het enkel zijn wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Zowel op het veld van Inter Milaan (0-1), Shakhtar Donetsk (0-5) en Sheriff Tiraspol werd (0-3) werd er gewonnen.

De highlights: Chelsea - Real Madrid

  • Chelsea schakelde Madrid uit in halve finale vorig seizoen.
  • Chelsea won elke thuiswedstrijd in de Champions League.
  • Chelsea 5 overwinningen op rij thuis in Champions League.
  • Real Madrid verloor vorige uitwedstrijd Europees.
  • Real Madrid 8 op 15 tegen Engelse ploegen.

Onze voorspelling: Chelsea - Real Madrid

In tegenstelling tot Chelsea hadden de troepen van Ancelotti wel een goede voorbereiding door te gaan winnen op het veld van Celta Vigo (1-2). Toch lijken Engelse ploegen Madrid niet optimaal te liggen in de Champions League, het boekte 8 op 15 in hun laatste 5 ontmoetingen met een Engelse ploeg. Ondanks het verlies tegen Burnley zien we Chelsea toch nog altijd als zeer moeilijk inneembare burcht. Bovendien weet het hoe het Real Madrid moet bekampen. Vorig seizoen plaatste het zich voor de finale nadat het Real uitschakelde. Het speelde toen gelijk in Madrid (1-1) en won in eigen huis (2-0).
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.