Loading...

Voorspelling Chelsea - Real Madrid

18 april 15:00

Voetbal - Champions League

Chelsea Chelsea
-
Real Madrid Real Madrid

Onze wedtip

Real Madrid -1.5 Asian Handicap

Unibet 4.65 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Chelsea - Real Madrid

Het absolute kwakkelseizoen van FC Chelsea blijft maar duren en enkel een miraculeuze overwinning tegen Real Madrid en bijhorende plaatsing voor de halve finale van de UEFA Champions League zou dit ietwat kunnen compenseren. De Amerikaanse eigenaars blijven maar de slechte keuzes opstapelen en het aanstellen van Frank Lampard voor zijn twee ambtstermijn bij The Blues lijkt opnieuw een slechte te zijn. Het verloor elke wedstrijd sinds het aanstellen van Lampard beginnende met een competitiewedstrijd bij Wolverhampton (1-0) gevolgd door de verloren heenwedstrijd tegen Real Madrid (2-0) en opnieuw een nederlaag thuis tegen Brighton (1-2). Europees halen The Blues 9 op 15. Onder Graham Potter won het zijn laatste twee groepswedstrijden tegen Salzburg (1-2) en Dinamo Zagreb (2-1). In de 1/8e finale kon het Dortmund opzij zetten nadat het thuis een 1-0 nederlaag kon rechttrekken met een 2-0 overwinning.

Ook Real Madrid beleeft niet zijn beste seizoen in de eigen La Liga, al verbleekt een 2e plaats natuurlijk tegenover een 11e plek in de Premier League. Ancelotti’s troepen boeken in Spanje 3 op 6 in zijn laatste 2 wedstrijden waarbij het thuis verloor van Villarreal (2-3) en kon winnen bij CF Cadiz (0-2). In de UEFA Champions League boekt het 12 op 15. In de laatste groepswedstrijden ging het onderuit bij Salzburg (3-2) en versloeg het Celtic (5-1). In de 1/8e finale ging het vlot voorbij Liverpool met 2 zeges (2-5 & 1-0). De heenmatch tegen FC Chelsea won het zeer vlot (2-0) en kon de score gerust hoger oplopen.

De highlights: Chelsea - Real Madrid

  • FC Chelsea in crisis met 11e plek in Premier League
  • FC Chelsea 0 op 9 onder Frank Lampard
  • FC Chelsea won maar 1 van laatste 11 uitwedstrijden

Onze voorspelling: Chelsea - Real Madrid

FC Chelsea kan zich een tweede seizoen als deze absoluut niet meer permitteren want anders wordt dit de ondergang van de club. Tegenover de grootste uitgaves in het wereldwijde voetbal staat een 11e plek in de Premier League, een 0 op 9 onder de nieuwe trainer en 1 overwinning in zijn laatste 11 wedstrijden op verplaatsing… Onze voorspelling FC Chelsea-Real Madrid: Real Madrid -1.5 Asian Handicap.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.