Loading...

Voorspelling Chelsea - Tottenham

14 augustus 11:30

Voetbal - Premier League

Chelsea Chelsea
-
Tottenham Tottenham

Onze wedtip

Tottenham winnaar

Unibet 3.2 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Chelsea - Tottenham

Op zondag 14 augustus 2022 speelt Chelsea op het eigen Stamford Bridge tegen het Tottenham Hotspur van Antonio Conte in de tweede speelronde van Premier League. Chelsea is het Premier League seizoen goed begonnen. Na een uiterst wisselvallige voorbereidingsperiode won het op de eerste speeldag uit met 0-1 van Everton. De ploeg van Thomas Tuchel staat defensief goed en ook het middenveld lijkt compleet. Alleen voorin heeft de ploeg nog altijd personele problemen. Het heeft weliswaar Raheem Sterling van Manchester City overgenomen, maar het zag eveneens spits Timo Werner vertrekken naar RB Leipzig. De overwinning op Everton op de eerste speeldag was alweer het tweede duel op rij dat werd gewonnen, nadat in de voorbereiding twee keer achter elkaar werd verloren, onder andere van Arsenal met 4-0.

Voor Tottenham Hotspur geldt dat het het seizoen eveneens met een overwinning begon. In het eigen Tottenham Hotspur Stadium kwam het tegen Southampton aanvankelijk met 0-1 achter te staan. Maar het duurde niet lang voor de Spurs bewezen dat ze erg op schot zijn. De ploeg won dankzij goals van Ryan Sessegnon, Eric Dier, een eigen goal van Salisu en een goal van Dejan Kulusevski uiteindelijk met 4-1. Voor Tottenham was de overwinning alweer de achtste in de laatste tien duels. De ploeg maakte een goede voorbereiding door. Van de vier duels die het speelde wist het er drie ongeslagen te blijven. Het verloor alleen van AS Roma met 1-0, maar won met 1-2 van verliezend Europa League-finalist Rangers. Ook speelde het met 1-1 gelijk tegen Sevilla. 

De highlights: Chelsea - Tottenham

  • Chelsea is de laatste 7 duels tegen Tottenham Hotspur ongeslagen.
  • Tottenham Hotspur won 8 van zijn laatste 10 duels.
  • In 5 van de laatste 7 duels van Chelsea scoorden beide teams.
  • Tottenham wist in zijn laatste 5 duels niet de nul te houden.
  • Chelsea was in 5 van zijn laatste 6 duels de ploeg die de score opende.

Onze voorspelling: Chelsea - Tottenham

Een prachtige Londense derby op de tweede speeldag van de Premier League. Daarnaast is het een strijd tussen twee ploegen die allebei willen meedoen om de bovenste vier plekken die aan het eind van het seizoen rechtgeven op Champions League-deelname. Chelsea opereert nog een beetje onzeker en heeft het team nog niet compleet voor dit seizoen. Wij vinden dat Antonio Conte's team verder is dan Chelsea in deze fase van het seizoen. De ploeg scoort daarnaast makkelijk. Iets waar Chelsea juist moeite mee heeft. Wij gaan in dit duel voor uitoverwinning van Tottenham Hotspur.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.