Loading...

Voorspelling Club Brugge - Royal Antwerp FC

13 november 7:30

Voetbal - Jupiler Pro League

Club Brugge Club Brugge
-
Royal Antwerp FC Royal Antwerp FC

Onze wedtip

Club Brugge winnaar

Unibet 1.83 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Club Brugge - Royal Antwerp FC

In de Belgische competitie staat de absolute topper tussen Club Brugge en FC Antwerp op het programma. Dit duel heeft enorm veel spankracht omdat FC Antwerp de afgelopen jaren -onder het bewind van rijke voorzitter Paul Gheysens- zich wist op te werken tot jaarlijkse titelkandidaat. Het Brugge van Carl Hoefkens lijkt bovendien een beetje last te hebben van decompressie na de Europese successen in de UEFA Champions League waardoor het toch kwetsbaar lijkt. De nummer 4 uit de competitie boekte namelijk maar 4 op 9 uit zijn laatste 3 duels. Het speelde gelijk tegen tien man van Union Saint-Gilloise (2-2), won tegen KV Oostende (4-2) en verloor op de vorige speeldag bij Kaa Gent (2-0).

Het FC Antwerp van Mark Van Bommel startte verschroeiend aan het seizoen met een 30 op 30 maar ook het Antwerps schip vertoont zich niet op zijn meest stabiele koers de laatste weken. Het boekt slechts 1 punt uit zijn laatste 3 duels. De nummer 2 uit de competitie verloor zowel tegen Genk (1-3) als tegen Charleroi (1-0) en kwam op de vorige speeldag niet verder dan een scoreloos gelijkspel thuis tegen een Anderlecht in diepe crisis.

De highlights: Club Brugge - Royal Antwerp FC

  • FC Antwerp al 3 duels zonder zege.
  • Antwerp verloor vorige 3 wedstrijden in Brugge.
  • Club Brugge is de 3e beste thuisploeg.

Onze voorspelling: Club Brugge - Royal Antwerp FC

In dit cruciale duel zakt Antwerp wellicht niet af met het meeste zelfvertrouwen naar Jan Breydel. Het zit al 3 duels zonder zege en verloor de laatste 3 verplaatsingen naar Brugge. Club Brugge verloor ook nog maar 1 duel op eigen bodem, tegen KVC Westerlo (0-2), wat een duel was na een Europees duel tegen Atlético Madrid in de UEFA Champions League dat winnend werd afgesloten (2-0).

 

Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.