Loading...

Voorspelling Club Brugge - KRC Genk

24 juli 7:30

Voetbal - Jupiler Pro League

Club Brugge Club Brugge
-
KRC Genk KRC Genk

Onze wedtip

Meer dan 2.5 goals

Unibet 1.42 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Club Brugge - KRC Genk

Regerend Pro League kampioen Club Brugge mag op 24 juli haar nieuwe seizoen openen in het Jan Breydel Stadion tegen KRC Genk. Met slechts 1 nederlaag uit haar laatste 10 wedstrijden is Club Brugge in goede vorm. Net als vorig seizoen oogt Club Brugge weer een sterke aanval te presenteren welke wedstrijden regelmatig weet te controleren. Zo wist het in de aanleiding naar het nieuwe seizoen onder andere 4-2 en 3-0 uitslagen te bewerkstelligen. Echter, beschikt Club Brugge ook over een verdedigende linie welke het tegenstanders van begin tot eind lastig kan maken. Ook tegen de Belgische top liet Club Brugge in de Championship Round sterk defensief spel zien, waarmee het slechts 2 tegendoelpunten toeliet in 6 wedstrijden.

Nadat KRC Genk de 8ste plek gedurende de reguliere competitie wist te bewerkstelligde kende de ploeg ook een goede Europese kwalificatieronde. Echter, was deze serie wedstrijd niet voldoende om een Europees ticket te bemachtigen. KRC Genk staat met name bekend om haar aanvallende krachten, waarbij het in 2021/2022 het 4e meeste aantal doelpunten wist te scoren. Echter, vormt de achterhoede regelmatig een achilleshiel voor de club. Ook gedurende de aanloop naar dit seizoen oogt er onvoldoende verbetering te zijn in de verdediging, waardoor er tegen zowel AEK Athens (2-0) als FC Volendam (3-2) nederlagen werden geleden.

De highlights: Club Brugge - KRC Genk

  • Ieder van de laatste 9 ontmoetingen zag 3 of meer doelpunten.
  • 5 van de laatste 8 wedstrijden van Club Brugge zag 3 of meer doelpunten.
  • 5 van de laatste 8 wedstrijden van KRC Genk zag 3 of meer doelpunten.
  • Club Brugge scoorde 20 keer in haar laatste 10 wedstrijden.
  • KRC Genk incasseerde 47 doelpunten gedurende haar laatste 34 competitiewedstrijden.

Onze voorspelling: Club Brugge - KRC Genk

De openingsronde van de Belgische Pro League belooft een aantal interessante affiches af te leveren, waaronder deze strijd tussen Club Brugge en KRC Genk. Als verdedigend kampioen hoopt Club Brugge het seizoen net zo te starten als dat het vorige werd afgesloten. De aanvallend sterke ploeg heeft ook gedurende de aanloop naar het nieuwe seizoen weer haar kracht laten zien. Aan de andere zijde kan ook de aanval van KRC Genk niet worden onderschat welke de club tot de Europa Round wist te loodsen, terwijl de defensie regelmatig problemen veroorzaakt. Wij verwachten daarom meer dan 2.5 doelpunten te zien.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.