Loading...

Voorspelling Club Brugge - Porto

26 oktober 12:45

Voetbal - Champions League

Club Brugge Club Brugge
-
Porto Porto

Onze wedtip

Club Brugge Double Chance.

Unibet 1.66 Bonus €50
Wedden

De wedtip: Club Brugge - Porto

De revelatie tot nu toe in de UEFA Champions League is ongetwijfeld Belgisch kampioen Club Brugge dat onder coach Carl Hoefkens speelt. Opmerkelijk is dan ook dat Hoefkens aan zijn eerste seizoen als hoofdcoach bezig is. Na 4 speeldagen staat Club Brugge op de 1e plek in Groep B en is met 10 punten al zeker van overwintering in de UEFA Champions League. Het startte met een 9 op 9 tegen Bayer Leverkusen (1-0), FC Porto (0-4) en Atlético Madrid (2-0). Op de vorige speeldag speelde het scoreloos gelijk bij Atlético Madrid. FC Porto begon met een valse start na een 0 op 6 tegen Atlético Madrid (2-1) en Club Brugge (0-4) maar herpakte zich dan door tweemaal te winnen tegen Bayer Leverkusen (2-0 & 0-3). Het staat op de tweede plek met 6 punten gevolgd door Atlético Madrid met 4 punten en Bayer Leverkusen met 3 punten.

De highlights: Club Brugge - Porto

  • Club Brugge nog geen enkele tegengoal.
  • Club Brugge nog maar 1 verloren thuiswedstrijd op 9.
  • Club Brugge minste tegendoelpunten in eigen huis in Belgische competitie.

Onze voorspelling: Club Brugge - Porto

Club Brugge is de enige ploeg op het kampioenenbal die nog geen enkel doelpunt tegen kreeg terwijl het met zijn 7 doelpunten de best scorende ploeg is in groep B. Ook in eigen land zien we verdedigend goede statistieken. Ze tellen in de thuismatchen de minste tegendoelpunten. De troepen van Carl Hoefkens zullen nog balen door de verloren punten in eigen land tegen Union Saint-Gilloise maar toonden al meermaals aan dat ze zich kunnen herpakken wanneer de grote wedstrijden eraan komen. In alle 9 thuiswedstrijden (nationaal en internationaal) verloor het nog maar eenmaal op eigen bodem.
Let op: Al onze voorspellingen zijn het resultaat van een gedetailleerde analyse door een van onze specialisten. Er kan echter geen winst worden gegarandeerd.